Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Dreamzzz, een beddenwinkel met drie gezellige vestigingen in Den Haag, Voorburg en Rijswijk, mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Dat logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Allemaal zaken die bij Dreamzz voor zich spreken.

Bij Dreamzzz wordt u goed, openhartig en consequent geadviseerd. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. In veel winkels wordt u geacht zelf uit te zoeken wat u prettig vindt en dat is niet zo verstandig als het oppervlakkig gezien lijkt.. Want de omstandigheden in de winkel zijn anders dan bij u thuis. En met al uw kleren aan en in een staat van klaarwakkerheid, reageert uw lichaam anders dan op een bed dan het na een vermoeiende dag in de avond doet. Daarom krijgt u bij Dreamzzz een eerlijk, goed afgewogen en professioneel advies. Deze 5-Sterrenspecialist heeft het bereiken van een optimale klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Mede daarom sluit het keurmerk perfect aan op de visie van Dreamzzz.

Bij Dreamzzz is nog een aspect heel bijzonder, want in twee van de drie vestigingen (Niet in Den Haag) kunt u ook terecht voor het waterbed en dat is tegenwoordig een zeldzaam fenomeen. Toch zijn er veel waterbedslapers die voor geen goud een ander bed willen en merken als StretchTop en Poseidon hebben altijd nog een grote schare trouwe fans.


Dreamzzz Rijswijk
 
  
Dreamzzz Den Haag                          Dreamzzz Voorburg


WonenWonen.nl

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, sanitair en tegelwerken komen aan bod.

WonenWonen.nl
heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Alleen door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist  voeren. Martijn Holzer van Dreamzzz is er trots op dat keurmerk nu ook te mogen voeren.