Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Wilt u in de wintermaanden door warmte worden omgeven maar in de zomer de hitte van u af voelen glijden? Nooit meer last hebben van (overmatig) transpireren?
Kies dan voor een ClimaComfort matras. Nieuw in het assortiment van Dreamzzz. Zwitserse revolutionaire techniek (het binnenwerk van innovatieve schuimstoffen) waar degelijke Nederlandse beddenmakers prachtige matrassen van weten te maken. Innovatief en zeer comfortabel.

Watergel.
Het grootste verschil met matrassen van andere merken is het gebruik van watergel, een innovatief, zeer opencellige schuimstof op waterbasis. Extreem elastisch en perfecte regulering van uw lichaamswarmte.
Alle ClimaComfort matrassen hebben een bovenlaag van dit innovatieve schuim. De matrassen worden voor het overige opgebouwd uit andere schuimstoffen van verschillende densiteit, al dan niet gecombineerd met tonvormige pocketveren. De matrassen ST 3000 en ST 4000 zijn nog eens extra comfortabel omdat in deze matrassen in totaal vijf verschillende schuimstoffen worden toegepast die nog beter uw gewicht verdelen en dus een extra drukverlagend (= ontspannend) effect hebben. De matrassen zijn afgewerkt met een afritsbare  buitenhoes die is verrijkt met Thermo-Gel finish. De onderkant van de hoes is gemaakt van goed ventilerend breisel met anti-slip dat garant staat voor een stabiele ligging na elke bedbodem.
 
Vier verschillende matrassen, allemaal met grote voordelen t.a.v. uw slaapkamerklimaat. De ST 1000 en 2000 worden qua slaapcomfort nog overtroffen door de ST 3000 en 4000, maar allemaal hebben ze ongekend gunstige klimatologische eigenschappen.