Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Pullman

Pullman heeft een grote reputatie op het gebied van matrassen en dus is het geen wonder dat deze fabrikant zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van boxspring combinaties. Dat is daarom zo logisch omdat een boxspring combinatie in feite bestaat uit een ondermatras en een bovenmatras, eventueel nog afgedekt met een topmatras (sinds de introductie van Hästens in ons land helemaal hot). Dus: op dat soort bedden kan een matrasspecialist zich helemaal uitleven! En dat is precies wat ze bij dit mooie Nederlandse merk hebben gedaan.

Een goede boxspring combinatie bestaat uit een stevig (vaak houten)onderstel (eventueel handmatig of elektrisch verstelbaar) dat een ondermatras ondersteund dat met stalen veren is opgebouwd. Daar bovenop komt een al dan niet verstelbare matras, met meestal een binnenwerk dat bestaat uit al dan niet apart verpakte pocketveren.

Pullman heeft verschillende innovaties en patenten op het gebied van juist de matrasbinnenwerken op haar naam staan en omdat het binnenwerk belangrijk is voor het comfort van uw matras, is dat van betekenis. Zoals bijvoorbeeld de Inside Pocketveer, waar Pullman het alleenrecht voor heeft. De Pullman binnenvering is van topniveau. Daarnaast verwerkt Pullman, net als veel duurdere merken, ook wilde zijde, paardenhaar, natuurrubber en de mooiste wol, katoen- en damastkwaliteiten in de matrassen die ook in deze fabriek met de hand worden gevuld en genopt.

Kortom: klasse.

Pullman maakt deel uit van ons kernassortiment, is dus ruim op de winkelvloer vertegenwoordigd in Den Haag en Rijswijk.  Terecht, want dit merk voert een breed assortiment van bovengemiddelde tot echte topkwaliteit matrassen. Kom zelf ervaren of we de waarheid spreken, kom maar proefliggen.... 

 

Andere boxspringcombinaties
 
Ons tweede merk is het trotse en degelijke Velda. Belgisch, luxueus, goed gemaakt en met vakmanschap afgewerkt. Grote variatie in bekledingstoffen. Verschillende keren door de Consumentenbond uitgekozen als beste koop en dat onderschrijven wij van harte.

ComfortZone is onze trots, een eigen merk naar eigen inzichten gemaakt door vakmensen uit de Benelux. Uw keuze is een beetje beperkter, maar daar staat veel tegenover: goede styling en afwerking, luxueus ligcomfort dat in de praktijk ook uiterst duurzaam zal blijken te zijn. Kortom: oerdegelijke kwaliteit voor een uiterst sympathieke prijs.

Auping en M-Line maken ook boxspring combinaties maar die fabrikanten zijn in feite gespecialiseerd in andere slaapsystemen. Omdat we altijd op zoek zijn naar de beste verhouding in prijs en kwaliteit gaan we soms wel en een andere keer ook niet in op de aanbiedingen van boxspring combinaties van deze fabrikanten. We blijven al onze leveranciers kritisch volgen.

ClimaComfort is een buitenbeentje in ons assortiment. Geen boxspring, maar wel goed te combineren met een boxspringbodem. ClimaComfort matrassen zijn uitgevoerd met binnenvering of louter uit schuimlagen, maar in alle uitvoeringen bieden ze de slaper een uitgekiend slaapklimaat. Altijd koel in de zomer, warm in de winter, het bed past zich aan de slaper aan door goed te isoleren of te ventileren wat op dat moment nodig is.

We demonstreren u graag hoe dat kan!

Model Sova electrisch
Pullman all inclusive plus boxspring


Pullman Goldline Boxspring Cambridge


Pullman Silverline Boxpring-toronto