Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Lattenbodems zijn populair, omdat ze goed ventileren en ze zich uitstekend lenen voor verstelbaar slapen. Lattenbodems zijn vaak voordelig en dat is voor menigeen nog een extra pluspunt, maar voorzichtigheid is geboden, zeker als het verstelbare bedden betreft. De onderlinge verschillen in lattenbodems zijn groter dan die van onverschillig welk ander type bedbodem ook.
 
U mag minimaal verwachten dat alle draaglatten onafhankelijk van elkaar aan twee zijden zwevend zijn opgehangen. De latten mogen niet te stijf zijn, omdat u dan net zo goed op een plank kunt liggen, maar teveel doorbuigen is ook niet goed.
 
Sommige fabrikanten zorgen ervoor dat de latten in het midden (ter hoogte van uw heupen) zwaarder zijn uitgevoerd. Soms is de stevigheid van de latten ook individueel instelbaar, dan kunt u de lattenbodem aanpassen aan uw eigen gewicht en voorkeuren. Het zal u duidelijk zijn: een lattenbodem is een goed alternatief voor de boxspring of de spiraalbodem, maar u doet er goed aan u deskundig voor te laten lichten.
 
Latex matrassen
Moderne latexmatrassen zijn beter geventileerd dan in het verleden het geval was. Dit matrastype voelt zich prima thuis op een lattenbodem. Ook al vanwege de royale ventilatie mogelijkheden. De latex matras is van nature uiterst soepel, maar ook zwaar. De matras moet geregeld worden gekeerd en daarom is het niet verstandig een tweepersoons te nemen, maar twee eenpersoons te combineren tot een tweepersoons bed.

De latexmatras is uitermate geschikt om te combineren met een verstelbare bedbodem, zoals menig lattenbodem. De zacht-stevige ondersteuning die deze matrassen bieden, zijn ideaal om van uw bed een echt leef- lees-, ontbijt en tv-kijk-bed te maken. Voor mensen die overmatig transpireren is dit matrastype minder geschikt. 

Moderne latexmatrassen zijn goed geventileerd, voorzien van allerlei comfortzones, net als boxspring- en andere matrassen en ze bieden een zacht-stevige ondersteuning die zeer veel slaapcomfort biedt. Door hun natuurlijke souplesse zijn deze matrassen zeer geschikt om op verstelbare bodems te worden toegepast, zoals de lattenbodem.
Lattenbodem/latex

Lattenbodem/latex