Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
De keuze van een hoofdkussen is veel belangrijker dan menigeen denkt. Het is van groot belang dat uw matras en kussen(s) maximaal op elkaar zijn afgestemd. Probeer het kussen daarom ook eerst even uit, op een vergelijkbare matras die u thuis heeft of net besteld.
Het ligcomfort is natuurlijk uiterst belangrijk, maar uw kussen kan ook wasbaar zijn, of anti-allergisch, navulbaar. Voorgevormd of juist niet.

Het interieur kan van natuurlijke oorsprong zijn, veren of dons, maar er zijn ook tal van kussens die met moderne vezels zijn gevuld, zoals de hoofdkussens van Tempur, Silvana en M-Line.

Laat u grondig voorlichten en bepaal dan pas wat bij u past. Uw slaapcomfort hangt in hoge mate ook van uw kussen af, uw schouders, uw nek hebben een probleem als u de verkeerde keuze maakt, maar krijgen alle rust en ontspanning als u het juiste type kiest!

Natuurlijk zijn de kussens van matrasfabrikanten afgestemd op hun matrassen, maar dat wil toch nog niet zeggen dat het altijd ook voor u de gedroomde combinaties zijn!

Eerst proberen, dan kiezen!

Enkele varianten die we voeren (in onze winkels heeft u nog veel meer keuze).

Ducky Dons.
Ducky Dons maakt vooral ambachtelijke, traditionele kussens die zijn gevuld met hoender- of eendenveren of eendendons. Afhankelijk van de vulling zijn deze kussens leverbaar in zachte, medium- en stevige uitvoeringen.

3-kamer boxkussen.
Dit kussen is een moderne variatie op het klassieke model. De kern heeft een vulling van gesorteerde eendenveertjes. Het kussen ontleent daaraan zijn stevigheid. Dit 'binnenkussen' is tweezijdig bekleed met een extra vulling: aan de ene kant bestaande uit 100 % ganzendons en aan de andere kant uit 65 % eendendons. De beide kanten van het kussen bieden dus een ander comfort, terwijl de neksteun altijd voldoende is.

De Quattro.
De Quattro is vergelijkbaar met de 3-kamerbox, maar dan uitgebreid met een speciale neksteun.De Quattro heeft ook twee zijden met respectievelijk 15 en 65 % veerkrachtige eendendons, en een stevige kern, maar dit kussen is ook uitgerust met een aparte neksteun. Dit is een cilindrisch gevormd kussen dat is gevuld met gekrulde vogelveren en veerkrachtige latexsticks. Deze nekrol kan gemakkelijk worden verwijderd c.q. worden geplaatst. De Quattro is bij gebruikers bijzonder populair!

Butterfly gezondheidskussen.
Het Butterfly gezondheidskussen is een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen. De Butterfly is leverbaar in verschillende hoogtes.

FYSIOFORM®, anatomatisch maatwerk.
Door een combinatie van wetenschappelijk inzicht en jarenlange ervaring in zijn fysiotherapeutische praktijk in Leeuwarden heeft drs. Jan Willem Elkhuizen een hoofdkussen ontwikkeld dat haarfijn aansluit bij de menselijke anatomie en slaapgewoonten. Fysioform® is uitgebreid in de praktijk getest met zeer goed resultaat.

Drs. Elkhuizen: “Bij een goede slaaphouding hoort ook een goed hoofdkussen. Een goed kussen werkt vochtregulerend, ligt comfortabel en is zodanig van vorm, dat het een goede ondersteuning geeft van de nek en het hoofd, waarbij de nek in een neutrale positie blijft liggen.”

De gewelfde neksteun geeft ruimte aan de schouders, zowel in de rug- als zijligging, maar vormt tegelijkertijd een perfecte ondersteuning van de nek. Door de welving buigen de zijkanten van het kussen juist naar voren zodat ook het gezicht ontspannen kan liggen. Het gedeelte waar het hoofd op rust laat zich comfortabel zacht indrukken maar wordt stevig als het hoofd op de goede hoogte ligt.
Om te zoenen !

Om te zoenen !

Om te zoenen !

Om te zoenen !