Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Tempur komt de eer toe het (NASA) slow foam in de slaapkamer te hebben geïntroduceerd. Met merk had meteen veel succes met die innovatie, waarna ook andere fabrikanten met het slow foam gingen experimenteren. Inmiddels zijn er twee belangrijke merken te onderscheiden op de Nederlandse markt en Dreamzzz voert ze beide, alleen niet in dezelfde winkels. Dreamzzz Den Haag is een trotse Tempur gold-dealer.

U kunt in deze vestiging het Tempur-concept letterlijk aan de lijve ondervinden. U kunt gerust royaal de tijd nemen om alle matrassen van Tempur te testen. Van de klassieke, tamelijk stevig aanvoelende oer-Tempurmatras tot en met de Tempur-matrassen die zacht en flexibel zijn. Vlak en verstelbaar, in het laatste geval met 2 of 4 motoren: u kunt kiezen van tamelijk sportief en zelfs een beetje spartaans vlak tot en met wellustig zacht en volledig verstelbaar.

Tempur matrassen komen het best tot hun recht op de speciaal gevormde schotelbodems die optimaal ondersteunen en het bed alle mogelijkheden geven om te ‘ademen’. Van Tempur hebben we ook een breed programma kussens in voorraad. Het loont de moeite ze allemaal uit te proberen, want elk kussen heeft eigen specificaties.

In de vestigingen Rijswijk en Voorburg voeren we het M-Line programma. Ook deze fabrikant is helemaal gespecialiseerd in de slow foam bedtechniek. M-Line Slow Motion VI is door de Consumentenbond als beste getest.
 
M-Line combineert slow foam met pocketvering, bouwt schokdempers in en bouwt zo laag voor laag een super-comfortabel bed dat niet voor niets populair is bij topsporters die beter dan wie ook weten dat je de wedstrijd wint in bed: door veel en goed te slapen.

M-Line matrassen hebben het grote voordeel dat ze op iedere bedbodem passen, dus ook in ieder bestaand ledikanten kunnen worden gelegd. Tegenwoordig maakt deze fabrikant ook bodems die speciaal voor deze matrassen zijn ontwikkeld. Echt nodig zijn deze niet voor optimaal slaapcomfort, een M-Line matras voelt zich ook senang op de meeste bestaande bedbodems. We adviseren u graag!

Bedenk wel dat ook M-Line thermo-elastisch is: deze bedden zijn iets minder geschikt voor heel koude slaapkamers (voor zover die in moderne, goed geïsoleerde woonhuizen nog voorkomen), omdat het bed in koude toestand tamelijk hard kan aanvoelen. M-Line matrassen zijn leverbaar in tal van variaties, in zowel vlakke als verstelbare versies. M-Line heeft een eigen assortiment dekbedden en hoeslakens. De speciaal gevormde kussens van M-Line zijn ontworpen voor optimale ontspanning van de nekspieren. Aanbevolen voor en door (top)sporters.

Slow Foam


M LINE sleep well. Move better.