Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Slapen op water

Een waterbed is een servicegevoelig product dat zorgvuldig moet worden afgestemd op uw lijf en leden en op uw voorkeuren.  Ook moet het professioneel worden geïnstalleerd en afgesteld. En dan? Dan hebt u een wereldbed dat in de warme maanden heerlijk koel en in de koude maanden behaaglijk warm is.

Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om uw gewicht perfect te dragen en uw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en toch egaal ondersteunend.

Let op: niet alleen het binnenwerk, ook de vinyl matras zelf is voor uw ligcomfort van belang. En ook voor wat betreft de duurzaamheid moet daarop worden gelet. Hoe beter de vinylkwaliteit, hoe duurzamer uw waterbed zal zijn.
 

Vormgeving

Moderne waterbedden zien er tegenwoordig net zo uit als een boxspring of een ander bed, mooi dus. Ze kunnen ook worden voorzien van achterwanden en voetborden. De zachte schuimstof randen (softsiders) die de feitelijke matras omsluiten, vallen onder de tijk en lakenhoes.

Qua uiterlijk lijkt het waterbed dus meer dan ooit op andere bedden, maar het comfort zal altijd van een andere orde zijn en wie eenmaal heeft gekozen voor een goed waterbed, diegene zal het slapen op water tot in lengte van jaren trouw willen zijn.

Wat betreft de vormgeving: onze fabrikant Stretch-Top staat bekend om exclusieve kwaliteit èn dito vormgeving. Mooie, degelijke, geavanceerd geproduceerde waterbedden die tot de absolute top behoren. Stretch-Top is de grootste Europese fabrikant van waterbedden en de enige die zelf ook de matrassen maakt. Het 3D vinyl van deze fabrikant is rekbaarder en daarmee superieur aan dat van alle andere leveranciers. Stretch Top maakt tevens een geprofileerd vinyl dat over nog beter comforteigenschappen beschikt. Wat voor StretchTop geldt is ook van toepassing op ons huismerk Comfortzone, dat wordt namelijk in dezelfde fabriek gemaakt.

In Dreamzzz Voorburg voeren we ook het in Nederland nog steeds populaire merk Poseidon. Poseidon heeft tegenwoordig ook de vormgeving hoog in het vaandel staan.
Dreamzzz Voorburg heeft de beschikking over een complete waterbeddenkelder. Daar kunt u in alle rust een uniek assortiment waterbedden vergelijken en van elk bed de specifieke voordelen ontdekken. Hier vindt u ook verschillende scherp geprijsde aanbiedingen.

Heeft u al een waterbed en wilt u een of meer onderdelen daarvan vervangen? Natuurlijk zijn we u graag van dienst. We kunnen elk denkbaar onderdeel van elk soort waterbed leveren. Van complete matras tot en met een veiligheidsvoering of een ontluchtingspompje. U bent voor deze producten van harte welkom in onze winkels, maar omdat we niet alles altijd in voorraad hebben is het misschien gemakkelijker om deze onderdelen digitaal te bestellen.

Kijk voor superscherp geprijsde aanbiedingen op onze eigen waterbedden website: www.merkwaterbed.nl.

Komt u er niet helemaal uit? Dan ondersteunen we uw keuze graag per telefoon. Merkwaterbed.nl biedt u de meest uitgebreide keuze uit vijf (!) verschillende merken watermatrassen en alle denkbare accessoires en onderdelen.
Onze eigen merken, Aqualijn en Comfortzone zijn echte aanraders, maar u kunt ook kiezen uit de modellen van Stretch Top, Poseidon en Lunalife.

We kunnen u nog veel meer vertellen over het slapen op water, maar dat heeft geen zin. U moet het zelf voelen. Kom langs voor een boeiende excursie langs verschillende waterbedden en ook andere slaapsystemen. U moet zelf voelen wat we bedoelen. 

Service
Een waterbed is niet gemakkelijk te verplaatsen of te verhuizen; daarvoor moet het eerst worden leeggepompt. We verhuren u graag de professionele apparatuur die dat karwei gemakkelijker om te doen maakt.

Voor een professionele verhuizing van uw waterbed zijn we u ook graag van dienst en natuurlijk staan we voor u klaar met waterbedconditioner, vinylreiniger, reparatiesetjes, tijken, stretchlakens en wat u verder nodig heeft om uw nachten op water onvergetelijk comfortabel te maken… Want Dreamzzz blijft onbetwist de waterbeddenspecialist.

 Slapen op water


Slapen op water