Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Allergie

Sommige mensen zijn allergisch voor wol, katoen of andere materialen. Heeft u last van dat probleem, kies dan voor non-allergeen textiel, dekbed en tijk. We informeren u graag.

Veel vaker komt echter een ander probleem voor: dat van de stofmijtallergie. De stofmijt komt onvermijdelijk in moderne huizen en bedden voor.

Het minuscule diertje leeft van huidschilfers en van schimmels en het houdt zich graag op in bijvoorbeeld de tijk van uw matras of in de matras zelf.

De mijt is zelf niet het hoofdprobleem: de allergie is meestal te wijten aan de uitwerpselen die op de luchtwegen werken. Zuig uw tijk geregeld uit en neem eventueel een goed wasbare variant. Vervang uw kussen geregeld en kies voor een non-allergeen type daarvan, we informeren u graag. Zorg voor gladde vloeren in de slaapkamer en zuig ook die geregeld.
 

De combinatie waterbed en goed wasbare tijk kan uitkomst bieden. Een andere oplossing: we hebben extra dicht geweven tijken die voor de huisstofmijt ondoordringbaar zijn. Er zijn ook hoeslakens met een speciale waterdichte coating of -voering die ook hermetisch afsluit en de mijt geen kans geeft. Vraag er in onze winkel naar, we lossen uw problemen graag op.
Natuurlijk kunt u uw bestaande matras en kussen(s) vervangen door speciaal anti-allergeen slaapcomfort. We wijzen u graag op de mogelijkheden. U hoeft op het gebied van comfort niet in te leveren en geeft stof- en andere problemen geen kans uw slaap te verstoren.

Nog beter is het om uw huidige matras en bedtextiel te vervangen door speciaal anti-allergeen slaapcomfort. Dat van Ubica. Alleen in onze vestiging Rijswijk, maar de ultieme antibacteriële matrassen en kussens. U hoeft aan comfort niet in te leveren en u geeft stof, mijten en andere lastpakken geen kans!