Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Gewrichtspijnen

Gewrichtspijn is vaak chronisch, een gevolg van artritis, reuma of andere aandoening. Of gewoon ouderdom.

Het is van belang de gewrichten niet te veel te belasten, het matras zal dus egaal moeten ondersteunen, drukpunten moeten worden vermeden. Een boxspring, een binnenveringmatras, een slow foammatras of een waterbed: ze komen allemaal in aanmerking.

Het waterbed heeft als voordeel dat het warm is in de winter, waardoor de gewrichten op temperatuur kunnen blijven. Slow foammatrassen hebben als voordeel dat ze (net als het waterbed) niet gekeerd hoeven te worden. Slow foam verdeelt de druk net zo perfect over het gehele lichaam als het waterbed doet. 

Pijnlijke gewrichten leveren de minste last op als ze warm zijn: mijdt daarom afkoeling en draag (ruimvallende) nachtkleding, voorkom vooral koude voeten!

Een verstelbaar bed verlicht niet zozeer de klachten, maar vergemakkelijkt wel het uitstappen. Door het bovenlichaam op te laten tillen wordt automatisch een zithouding aangenomen die het eenvoudiger maakt om uit bed te stappen.

Ook belangrijk als u gemakkelijk uit- en in bed wilt stappen: zorg voor een bed op hoogte, zodat u niet hoeft te bukken om te gaan liggen en niet nodeloos ver overeind hoeft te komen om op te staan.