Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Lage rugpijn

Er zijn tal van mogelijkheden die lage rugpijn kunnen veroorzaken. Een slecht gekozen bed is er slechts één van, verkeerd tillen, een verkeerde zit- of stahouding... mogelijkheden genoeg. Het probleem is gelegen in de lage wervels, waarvan de tussenwervelschijven in het gedrang komen, door een verkeerde houding of door overbelasting van (verkeerd) tillen.Een goed gekozen bed kan uw probleem verlichten, door de tussenwervelschijven 's nachts de rust en de tijd te geven zich enigszins te herstellen.

Een verkeerd gekozen of verouderde matras zal uw problemen verhevigen: uw rug krijgt geen gelegenheid zich te herstellen. Dan is het de hoogste tijd uit te kijken naar ander, beter ligcomfort. Ieder matras en bedbodem is goed, mits uw ruggengraat voldoende wordt ontlast als u op uw zij ligt.

Dat betekent dat we een denkbeeldige horizontale rechte lijn moeten kunnen trekken van uw kruin naar uw knieën.

De matras speelt de hoofdrol, in dit geval. De bedbodem moet in elk geval flexibel zijn (hoewel niet tè¨), maar de matras is nog belangrijker.

Een goede binnenveringmatras, of een pocketveermatras van goed gekozen stevigheid zal uitkomst (dus verlichting) bieden. Ook in aanmerking komen slow foam (traagschuim) matras en waterbed. Let ook op het kussen, dat moet nauw met de matras samenwerken om uw wervels te ontspannen.

Als uw klachten niet verminderen: vraag uw huisarts of fysiotherapeut om oefeningen die uw onderrug helpen te ontspannen en de spieren te versterken.