Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Spanningen

Uw bed kan spanningen niet van u afnemen, dat moet u zelf doen. Onder meer door, als het mogelijk is, altijd op ongeveer hetzelfde rijdstip naar bed te gaan. Wees voorzichtig met het gebruik van alcohol. Gebruik het bed om te slapen, niet om tv te kijken of te lezen.

Blijft de slaap lang uit: ga dan uit bed en lees in een andere kamer iets gemakkelijks of kijk daar even televisie, luister naar muziek, ontspan.

Speelt uw bed dan geen rol van betekenis? Zeker wel, alleen is het niet in staat om alle zorgen van u af te laten glijden.

En in elk geval moet uw bed zo comfortabel zijn dat het een weldadige ontspanning mogelijk maakt.

Kies daarom zorgvuldig (dus in de ochtenduren) de gewenste hardheid van de matras en de beweeglijkheid van de bodem. Een slaapcombinatie die precies goed is, zal voorkomen dat u voortijdig wakker wordt door beknelde bloedvaten en -zenuwen. Hoe langer en beter u slaapt, hoe meer het 'helend' vermogen van de slaap een kans krijgt uw zorgen te verlichten.