Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Transpireren (overmatig)

Bed en bedtextiel kunnen het transpiratieprobleem niet verminderen, maar wel de gevolgen ervan wat verzachten.

Ventilatie en vochtopnemend vermogen zijn van groot belang, vermijdt daarom de meeste kunststoffen en kies voor een echt donzen dekbed en een tijk van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, liever geen zijde (te plakkerig). De matraskeuze is van het grootste belang: neem geen polyether en liever ook geen latexmatras of slowfoam.

De matrassen met de beste ventilatiemogelijkheden: binnenveringmatrassen en pocket binnenveringmatrassen. Keer uw matras geregeld om, zowel boven- en onderzijde als hoofd- en voeteneinde. Dan blijft de matras langer in een betere conditie en krijgt het vochtopnemend vermogen steeds weer de kans zich te herstellen.


Enige uitzondering op die regel: slow foam matrassen, deze hoeven niet te worden gekeerd. Gecombineerd met een (dwarsgespannen) spiraalbodem, een lattenbodem of een boxspring krijgt u het beste resultaat.

Algemeen geldt: uw matras moet kunnen ademen, het opgenomen vocht weer vrijgeven aan de lucht. Daarom boekt u de beste resultaten als u uw matras combineert met een (dwarsgespannen) spiraalbodem, een lattenbodem of een boxspring.