Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Een goede kast is meestal een kwestie van passen en meten. Niets ten nadele van de bouwpakketkast, maar.... u wilt misschien wel een extra hoge kast, of meer laden, twee stangen boven elkaar. U wilt dat het uiterlijk van de kast aansluit bij de rest van de slaapkamer, of u wilt een kastenwand in een L-vorm (de hoek om). Heeft u veel ruimte, dan wilt u misschien een inloopkast.

Stelt u een stropdassenlift of een apart broekenrek, een opklapbare passpiegel op prijs? Om nog maar te zwijgen van passende verlichting op of zelfs in de kast? We realiseren het graag voor u.

Of omdat u niet zoveel ruimte hebt, maar u wel een goed overzicht wilt, dan zijn louvredeuren wel zo gemakkelijk. Stelt een stropdassenlift of een apart broekenrek of een opklapbare passpiegel ook wel op prijs, om nog maar te zwijgen van passende verlichting op of in de kast?

Waarmee we alleen maar willen zeggen dat de gemiddelde doorsneekast niet voor iedereen een passende oplossing zal zijn. Wij daarentegen hebben niet zoveel ‘gewone’ garderobekasten in de aanbieding, maar des te meer mogelijkheden om tot in het laatste detail aan uw wensen tegemoet te komen. In afmetingen, in gebruikte materiaalsoorten, in interieurs.


En in kleuren. We verkopen u geen kast, maar we ontwerpen er een voor u, daar komt het eigenlijk op neer. Samen met u bouwen we aan een concept dat voor 100% aan uw wensen voldoet en toch geen kapitalen zal kosten...

We zijn professioneel in kasten, ook in de installatie die we door echte vakmensen laten uitvoeren. We passen en meten we wikken en wegen; we meten u een kast aan die u iedere dag plezier zal doen. Omdat het maatwerk is, precies aangepast aan uw stijl, uw behoeften, uw ruimte.

We kennen Spaanse, Duitse, Italiaanse kastenbouwers van formaat en we combineren de componenten die samen uw unieke kast zullen vormen, terwijl de onderdelen stuk voor stuk tot het standaardassortiment van de geselecteerde fabrikant behoren. Maar de combinatie zal uniek zijn.

Duur?
’t Hangt er van af wat uw wensen zijn, maar normaal gesproken hoeft zo’n kast niet duur te zijn. Reken uit hoe lang u er mee gaat doen en hoeveel plezier u eraan zult beleven en onze voorstellen worden helemaal acceptabel.