Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Dreamzzz voert een select aantal merken die samen een uiterst zorgvuldig opgebouwd en samen een zeer breed assortiment vormen.. U vindt bij ons niet elk bed in alle winkels, die zijn daar eenvoudig niet groot genoeg voor. Bij elk van onze vestigingen ligt de klemtoon net even op een ander aspect dan bij de andere.

Dreamzzz Den Haag is bijvoorbeeld groot in Tempur, het is onbetwist onze slow foam Tempur specialist. De andere vestigingen hebben ook slow foam, maar van het merk M-Line. Ander merk, andere eigenschappen. 

Auping hebben we in alle vestigingen staan en Pullman is niet uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn. Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die u in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog: uniek in vormgeving. Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: de top in boxspring combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd.

Het Belgische Velda levert kwalitatief goede boxspring combinaties en andere bedden en matrassen voor een scherpe prijs. Een bescheiden topfabrikant, ten onrechte niet erg bekend, maar geliefd bij de echte kenners.

 
ClimaComfort is het product van een Nederlandse fabrikant die Zwitserse technologie  en onderdelen gebruikt om matrassen te maken die doen wat de naam belooft: comfort bieden onder alle klimatologische omstandigheden. Goed ventilerend, koel in de zomer. Prima isolerend, lekker warm in de winter. Mooi gemaakt, goed afgewerkt, hogere prijsklasse maar fijne matrassen die we graag in al onze winkels demonstreren. We zijn exclusief dealer voor Den Haag en omstreken.
Poseidon maakt waterbedden die tot het middensegment behoren ook qua prijs (alleen in Voorburg beschikbaar) Stretch Top is de top in waterbeddenland. Deze bedden hebben we voorradig in Rijswijk en Voorburg.

Comfortzone is ons eigen merk en onze trots. Het wordt gemaakt door een zeer ervaren, grote fabrikant die precies volgens ons eigen recept een kleine serie bedden produceert die de vergelijking met de grote merken prima kunnen weerstaan. 
Natuurlijk is het assortiment wat beperkter, maar op afwerking en comfort is niet beknibbeld. Comfortzone is, de naam geeft het al aan, een kwaliteitsmatras met comfort als prioriteit. De styling is zoals het een Dreamzzz product betaamt.
Verwacht geen extravagante snufjes, geen zeer innovatieve technieken of andere exclusiviteit, maar mooie, degelijke en comfortabele slaapsystemen. De top in prijs-kwaliteitverhouding!

In al onze winkels voeren we en uitgebreid assortiment kussens, o.m. van Silvana, Ducky Dons (de naam zegt het al) en andere merken, zoals M-Line en Tempur. Bedtextiel van alle bekende merken, maar ook van exclusief fabricaat, niet zo bekend maar wel heel mooi! Dekbedden? We voeren onder meer Ducky Dons en andere merken, zoals comfortledikanten voor senioren? We hebben met Vroomshoop en Zondag oerdegelijke bedden.