Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
De locatie van de Dreamzzz winkels is zorgvuldig gekozen: we zijn zowel met eigen- als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Er is ook praktisch altijd een parkeerplaats in de onmiddellijke omgeving beschikbaar en in Voorburg en in Rijswijk is het parkeren nog eens gratis ook!

U kunt in onze winkels zonder parkeerdruk rustig de tijd nemen voor een weloverwogen beslissing. Iedere winkel van Dreamzzz onderscheidt zich van de andere, onder meer in assortiment.

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Rijswijk
Huis te Landelaan 460-462
2283 VJ Rijswijk zh
Tel: 070 39 06 060
Google routebeschrijving

Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
13.00 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.00
Klik hier voor de
Of beter nog: voor een filmpje, om vast een impressie te krijgen. Natuurlijk is het beter om persoonlijk langs te komen. We kunnen u in onze winkels alles laten zien, laten voelen, ondergaan! Alleen in de winkel kunnen we nagaan wat het beste slaapcomfort is voor u.
Ik ben Martijn Holtzer, eigenaar en oprichter van Dreamzzz. Mijn hele beroepsleven verkeer ik al in de gelukkige omstandigheid dat ik mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar passend slaapcomfort. Ik heb vele jaren met hart en ziel gewerkt voor de Droomoord-speciaalzaken.

Naar ik hoop en verwacht heb ik in al die jaren duizenden mensen naar eer en geweten het juiste slaapcomfort aangemeten, bedden waar die mensen gelukkig mee waren of nog steeds gelukkig zijn.

Ik vind dat een bed veel te belangrijk is om klakkeloos te kiezen, om louter en alleen op prijs te selecteren of om nog even niet te vervangen terwijl dat echt dringend nodig is.
Ik hield, houdt en zal blijven houden van het betere waterbed, maar de boxspring combinatie kan ook op mijn warme sympathie en aandacht rekenen. 

Natuurlijk heb ik ook spiraalmatrassen en lattenbodems in mijn assortiment, net als de slow foam matras bijvoorbeeld, want ik wil u de complete keuzevrijheid bieden en vooral niemand de wet voorschrijven.

De ervaring heeft me in de loop van de jaren geleerd dat het onderstel van een bed, hoe belangrijk ook, voor het slaapcomfort veel minder belangrijk is dan de matras. Want het is de matras die voor 90 % bepaalt of u gelukkig en tevreden slaapt of rusteloos ligt te woelen. 

Let wel, ik heb het over slapen: voor mensen die willen lezen, tv-kijken en ontbijten in bed is het onderstel belangrijker dan voor anderen, mede omdat het bed verstelbaar zal moeten zijn.
Een andere categorie voor wie het onderstel belangrijk kan zijn: senioren. Voor hen is vooral een hoogte van het onderstel comfortverbeterend.  Kennis maken met het interieur en de collectie van de nieuwe slaapspecialist?

Ik wens u fijne nachten toe en werk daar graag van harte aan mee...! 

Martijn Holtzer en team.

Dreamzzz Den Haag

Dreamzzz Den haag
Dreamzzz Den Haag
Theresiastraat 55
2593AA Den Haag.
Tel: 070 33 56 830
Google routebeschrijving

Openingstijden:
maandag*
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
12.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00
12.00 - 17.00

Onze vestiging aan de gezellig-drukke Theresiastraat, vlakbij het centrum en toch minder parkeerdruk. Deze sfeervolle winkel wordt geleid door de enthousiaste Martin, maar u kunt er ook de bezadigder Jacco verwachten op sommige dagen. Gezellig is het hier altijd en het assortiment is mooi en weloverwogen. Martin en Jacco kennen beiden de weg in beddenland en ze zullen alle tijd nemen voor een goed en weloverwogen advies. En een lekker kopje koffie.

Dit is onze enige winkel met Tempur, het leidende merk in traagschuim matrassen. We zijn Tempur dealer op goldniveau, noblesse oblige. Pullman is een ander merk dat hier royaal vertegenwoordigd is, net als Auping. De beperkte ruimte van deze winkel laat geen exposure van waterbedden toe, maar dat gemis wordt meer dan goedgemaakt door het ruime assortiment bedtextiel en dekbedden van hoog niveau. Naast Nederlands’ trots zoals Auping en Pullman, voeren we in deze vestiging het Belgische Velda dat veel kwaliteit voor een aantrekkelijk budget in huis heeft.

Een ander merk dat uw aandacht verdient: het Zwitsers-Nederlandse ClimaComfort. We zijn exclusief dealer voor Den Haag en omstreken van dit v=bijzondere merk dat allerlei voordelen van traagschuim- en zelfs van waterbedden combineert.
Heel bijzonder slaapcomfort dat in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel is. Het overwegen meer dan waard! Eerlijkheidshalve moet gezegd dat we ClimaComfort in de andere vestigingen ook voeren, we zijn er zeer enthousiast over.
 

Dreamzzz Voorburg

Dreamzzz Voorburg

Dreamzzz Voorburg
Koningin Julianalaan 134
2274JN Voorburg
Tel: 070 30 00 803
Google routebeschrijving

Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00


Tussen 12.00 en 12.30 zijn wij in verband met lunchpauze incidenteel gesloten.
Deze gezellige winkel telt twee verdiepingen, waarvan de onderste etage deels is ingericht voor de liefhebbers van het waterbed. Daar kunt u in alle rust de soms grote verschillen tussen de bedden onderling ondergaan.

Op de begane grond vindt u boxspring combinaties van diverse fabrikanten, traagschuim matrassen van M-Line en het assortiment van Auping, naast dat van andere merken, zoals het populaire Eastborn. Beneden vindt u de waterbedden opgesteld van Stretch Top, Comfortzone, Poseidon en Lunalife. Van heel voordelig tot behoorlijk exclusieve bedden met een ongekend comfortniveau. Daarnaast maken we in Voorburg voortdurend ruimte vrij voor showroommodellen van de andere winkels. Natuurlijk is dat een wisselend assortiment van al onze merken, dus incidenteel ook Tempur of Pullman. Welke merken er ook staan: het is altijd de moeite waard om even te kijken!

Natuurlijk kunt u in deze winkel terecht voor een grote variatie aan kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Voor de deur parkeren is geen probleem, het is gratis en rustig aan de parallelweg. Bijna altijd plek!
 
Dreamzzz Voorburg is ontspannen, rustig en genoeglijk: we nemen er royaal de tijd voor om u voor te lichten en elk type slaapcomfort uitgebreid te vergelijken met alle andere mogelijkheden. Waterbedden, Eastborn, Auping en M-Line dat zijn in deze winkel de grootste trekpleisters, net als de wisselende voorraad showroommodellen. Winkelmanager Nicolette is heeft een reputatie op het gebied van bedtextiel, kussens en dekbedden. Consulteer haar als u iets bijzonders wilt.

Dreamzzz Outlet

Dreamzzz Outlet

Dreamzzz Outlet
Hendrik Ravesteijnplein 76
2282GX Rijswijk zh
Tel: 070 88 79 799
Google routebeschrijving

Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
gesloten
gesloten
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.30
10.00 - 17.00