Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Zo zorgvuldig als we adviseren, zo zorgvuldig monteren we ook. We brengen uw slaapcomfort naar de slaapkamer, want daar moet uw bed komen te staan. We verwijderen uw oude bed, nemen de matras gratis mee voor recycling. Uiteraard bouwen we uw nieuwe bezit zorgvuldig op. Na afloop ruimen we alle emballage op (u zult staan te kijken hoeveel dat is) op en dan pas nemen we afscheid en laten we u alleen met uw nieuwe bed: day wordt een ultiem genietmoment! Uw nieuwe bed komt in uw eigen kamer veel meer tot zijn recht dan bij ons in de winkel, waar het tussen zoveel soortgenoten staat!
We monteren garderobekasten (alleen als die door ons zijn geleverd) en we verplaatsen en/of verhuizen waterbedden. Aan die laatste, de waterbedden, voeren we ook reparaties uit, ook als het bed niet door ons is geleverd. Dat doen we in sommige gevallen door het hele land, in opdracht van onze waterbeddendiscount Merkwaterbed.

De servicedienst van Dreamzzz is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie: elke klant terzijde staan met raad en daad, voor, tijdens en na de koop.

Dienstverlening zit ons in de genen.