Accessoires

De slaapkamer begint meer en meer ook een woonvertrek te worden. We lezen er een boek, kijken tv, vieren met een ontbijtje het weekeinde.

Met al die activiteiten wordt de styling van de slaapkamer steeds belangrijker. Met name de aankleding van het bed.

Natuurlijk heeft het bed al een achterwand waartegen het goed leunen is, maar neem dan wel een kussen dat de rug ondersteunt.

Dekbedovertrekken zijn er in soorten en maten en ze bepalen grotendeels het beeld van de slaapkamer. Dreamzzz heeft een ruime collectie, de grootste keuze vind je in onze Haagse vestiging.

Hoeslakens in trendy kleuren, moltons, een sprei om de styling van het bed helemaal af te maken… we hebben het allemaal en nog veel meer.

Minder met styling, maar des te meer belangrijk voor het slaapcomfort: het dekbed.

Dons is prachtig en heel comfortabel, maar nogal prijzig. Hoe meer er veertjes in een dons en verencombinatie  zitten, hoe voordeliger een donzen dekbed wordt. Hoe meer dons, hoe comfortabeler en lichter in gewicht. En duurder…

Toch liever een dekbed met een synthetische vulling? Of schapenwol? We lichten je graag verder voor. Alles heeft eigen voor- en nadelen.

Woonaccessoires zoals garderobekasten, nachtkastjes, speciale bedlampjes van beddenmerken zoals Auping? We hebben het meestal niet voor je op voorraad, maar natuurlijk bestellen we graag voor je als je weet wat je wilt.

Topmatras

Nog een ander comfortaspect: de topmatras. Daarmee kunt je jouw huidige matras een comfortboost geven. Is je bed al een beetje vermoeid geraakt in de loop van de jaren, dan geef je het met de topmatras nog een tweede leven.

Een ander fijn voordeel van de topper: je hoeft uw matras niet meer zo geregeld te keren.

De topper is dunne matras die je over of twee andere matrassen heen legt. De topdekmatras (dat is de officiële naam) verlengt niet alleen de levensduur van jouw matrassen, maar verhoogt ook het comfort van je bed. Is dat bed bij nader inzien toch een beetje te hard, of juist te  zacht, dan kun je met de juiste keuze van topdekmatras dat effect enigszins (nooit helemaal) teniet doen.

Maar het allerbelangrijkste is dat je met een 2-persoons topper van twee matrassen één geheel maakt dat comfortabeler ligt dan ooit.

Onze toppers zijn gevuld met traagschuim, latex, paardenhaar, wol of katoen in allerlei combinaties en variaties. Voor onze topdekmatrassen hanteren we dezelfde eisen als voor de gewone matrassen en daarom heeft Dreamzzz verschillende merken in voorraad, zodat er altijd een verantwoorde keuze kan worden gemaakt.

We maken je graag wegwijs!