Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

M line

M line matras

De matrassen, kussens en andere accessoires van M line vind je in onze Rijswijkse en Oegstgeestse vestiging. M line is vooral bekend geworden als favoriet merk van (top)sporters. De matrassen zijn vaak gemaakt van slow foam, ook wel traagschuim, NASA-schuim genoemd, drie namen voor hetzelfde begrip.

Het zijn matrassen die onder invloed van lichaamswarmte vervormen en soepel worden. Ze vormen zich dan perfect naar het lichaam dat ze dragen. In dat opzicht hebben de matrassen een zekere verwantschap met het waterbed en het is dan ook geen toeval dat het merk populair is bij voormalige waterbedslapers en bij (top)sporters.

M line boxspring

Onze M line matrassen zijn daarnaast ook zeer geschikt voor een M line boxspring. Deze matrassen bieden goede ondersteuning en drukverdeling, wat essentieel is voor een goede nachtrust. Door de constructie en de veerkrachtige materialen van een M line matras, passen deze goed op een boxspring.

Bovendien kunnen M line matrassen zich goed aanpassen aan elk lichaam, wat de slaaphouding bevorderd. Dit maakt ze een populaire keuze voor gebruik met een boxspring.

Constructie van M line

De M line matras bestaat uit een ingenieus samenstelsel van diverse soorten traagschuim, ingebouwde schokdempers, pocketvering en uitgekiende tijken en bekledingsstoffen.

De M line matras is bijzonder soepel en daarom uitermate geschikt voor verstelbare bedden. M line maakt ook eigen bedbodems, maar nodig zijn die niet: een M line matras past in praktisch elk bestaand bed.

De speciaal gevormde kussens van M line staan garant voor een optimale ontspanning van de nekspieren en dat is niet alleen prettig voor topsporters maar voor iedereen die goed wil slapen om overdag beter te kunnen presteren. Laat je deskundig adviseren in onze vestigingen in Rijswijk of Oegstgeest.

Eigenschappen M line matras

Wedstrijden win je in bed want goed slapen is de beste voorbereiding voor het leveren van topprestaties overdag. Nederlandse sportteams nemen daarom vaak hun eigen matrassen mee op reis: M line.

M line matrassen kunnen probleemloos mee op reis worden genomen, omdat ze in principe op elke matrasbodem goed presteren: een al dan niet verstelbare lattenbodem of een spiraal, een boxspring, een M line matras levert onder alle omstandigheden een comfortabele slaapplek. Je wordt uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.

M line en topsport

Er zijn veel verschillende soorten M line matrassen, maar ze hebben gemeenschappelijk dat het interieur bestaat uit geavanceerde schuimmaterialen, vaak thermoplastisch, maar ook koudschuim en latex komen voor. Een aantal M line matrassen combineert die materialen met pocketveren, voor extra veerkracht.

Een M line matras biedt goede ondersteuning, ventileert voldoende, is leverbaar in soft- en firm uitvoeringen. Kortom: of je klein, groot, lichtgewicht of zwaar bent, sportfanaat of op je gemak gesteld, er is een M line matras die je conditie bewaakt.