Bekijk hier onze acties!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

M line

M line

De matrassen, kussens en andere accessoires van M line vind je in onze Rijswijkse en Oegstgeestse vestiging. M line is vooral bekend geworden als favoriet merk van (top)sporters. De matrassen zijn vaak gemaakt van slow foam, ook wel traagschuim, NASA-schuim genoemd, drie namen voor hetzelfde begrip.

Het zijn matrassen die onder invloed van lichaamswarmte vervormen en soepel worden. Ze vormen zich dan perfect naar het lichaam dat ze dragen. In dat opzicht hebben de matrassen een zekere verwantschap met het waterbed en het is dan ook geen toeval dat het merk populair is bij voormalige waterbedslapers en bij (top)sporters.

Constructie van M line

De matrassen van M line bestaan uit een ingenieus samenstelsel van diverse soorten traagschuim, ingebouwde schokdempers, pocketvering en uitgekiende tijken en bekledingsstoffen.

De meeste matrassen van M line zijn bijzonder soepel en daarom uitermate geschikt voor verstelbare bedden. M line maakt ook eigen bedbodems, maar nodig zijn die niet: een M linematras past in praktisch elk bestaand bed.

De speciaal gevormde kussens van M line staan garant voor een optimale ontspanning van de nekspieren en dat is niet alleen prettig voor topsporters maar voor iedereen die goed wil slapen om overdag beter te kunnen presteren.

Eigenschappen matrassen M line

Wedstrijden win je in bed want goed slapen is de beste voorbereiding voor het leveren van topprestaties overdag. Nederlandse sportteams nemen daarom vaak hun eigen matrassen mee op reis: M line.

M linematrassen kunnen probleemloos mee op reis worden genomen, omdat ze in principe op elke matrasbodem goed presteren: een al dan niet verstelbare lattenbodem of een spiraal, een boxspring, een M line matras levert onder alle omstandigheden een comfortabele slaapplek. Je wordt uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.

M line en topsport

Er zijn veel verschillende soorten M linematrassen, maar ze hebben gemeenschappelijk dat het interieur bestaat uit geavanceerde schuimmaterialen, vaak thermoplastisch, maar ook koudschuim en latex komen voor. Een aantal matrassen combineert die materialen met pocketveren, voor extra veerkracht.

M line matrassen bieden goede ondersteuning, ventileren voldoende, zijn leverbaar in soft- en firm uitvoeringen. Kortom: of je klein, groot, lichtgewicht of zwaar bent, sportfanaat of op je gemak gesteld, er is een M linematras die je conditie bewaakt. Laat je deskundig adviseren in onze vestigingen in Rijswijk of Oegstgeest.