M-Line

 

M-Line matrassen

M-Line geniet vooral bekendheid als fabrikant van slow-foam matrassen.
Slow foam, traagschuim, Nasamatras: drie namen voor hetzelfde begrip, een matras die onder invloed van (lichaams-)warmte vervormt en soepel wordt.
M-Line geniet bekendheid als favoriet beddenmerk onder de sporters die weten dat je wedstrijden nergens beter voor kunt bereiden dan in bed. Niet voor niets nemen Nederlandse sportploegen vaak hun eigen matrassen mee op reis. Welke matrassen? M-Line, inderdaad. Wie hoge eisen stelt aan de prestaties van zijn/haar lichaam overdag, doet er goed aan te relaxen op hoog niveau. M-Line voorziet in die behoefte.

 

 

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Samenstelling M-Line
M-Line combineert slow foam met pocketvering, bouwt schokdempers in en bouwt zo laag voor laag een supercomfortabel bed dat niet voor niets populair is bij topsporters die beter dan wie ook weten dat je de wedstrijd wint in bed: door veel en goed te slapen.

Voordeel M-Line
M-Line matrassen hebben het grote voordeel dat ze op iedere bedbodem passen, dus ook in ieder bestaand ledikant kunnen worden gelegd. Tegenwoordig maakt deze fabrikant eigen bodems die speciaal voor deze matrassen zijn ontwikkeld. Echt nodig zijn deze niet voor optimaal slaapcomfort; een M-Line matras voelt zich senang op de meeste bestaande bedbodems. We adviseren je graag!

Eigenschappen matrassen M-Line
Bedenk wel dat ook M-Line thermo-elastisch is: deze bedden zijn iets minder geschikt voor heel koude slaapkamers (voor zover die in moderne, goed geïsoleerde woonhuizen nog voorkomen), omdat het bed in koude toestand tamelijk hard kan aanvoelen. M-Line matrassen zijn leverbaar in tal van variaties, in zowel vlakke als verstelbare versies. Zoals veel andere fabrikanten produceert M-Line tegenwoordig ook boxspring combinaties. We stellen ze graag aan je voor.

Assortiment M-Line matrassen
M-Line heeft een eigen assortiment dekbedden en hoeslakens. De speciaal gevormde kussens van M-Line zijn ontworpen voor optimale ontspanning van de nekspieren. Aanbevolen voor en door (top)sporters.