Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Tempur

Ontstaan Tempur

Het Deense beddenmerk Tempur komt de eer toe de Amerikaanse NASA-uitvinding van het traagschuim te hebben vertaald naar een matras. Op dat moment een revolutionaire uitvinding. Inmiddels zijn de thermoplastische matrassen niet meer weg te denken uit menig slaapkamer en Tempur heeft al lang het alleenrecht niet meer op dit soort matrassen. Maar als pionier zijn ze nog steeds wel leidend. Neem gerust de tijd om ze te ontdekken en letterlijk aan den lijve te voelen hoe deze matrassen zich naar je lijf plooien en je omringen met een zachte of stevige draagkracht. Voel je souplesse?

Je vindt de bedden van dit internationaal hoog aangeschreven merk in onze vestiging Oegstgeest. Neem er de tijd voor om te kiezen, juist omdat deze matrassen reageren op je lichaamsgewicht en -warmte, moet je goed tot je laten doordringen hoe het voelt om zo gedragen te worden!

Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn

De matrassen variëren van de klassieke, tamelijk stevig aanvoelende oer-Tempurmatras tot en met Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn. Ze zijn er in vlak en verstelbaar. In het laatste geval met 2 of 4 motoren: je kunt kiezen voor tamelijk sportief en zelfs een beetje Spartaans vlak tot en met wellustig zacht en volledig verstelbaar. Natuurlijk helpen we je graag een keuze te maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Speciaal gevormde schotelbodems

Tempur matrassen komen het best tot hun recht op de speciaal gevormde schotelbodems die optimaal ondersteunen en het bed alle mogelijkheden geven om te ‘ademen’. Van Tempur hebben we een breed programma kussens in voorraad. Het loont de moeite ze uit te proberen, want elk kussen heeft eigen specificaties en eigenschappen. De kussens zijn volledig afgestemd op de matrassen, dat spreekt.

Tempur matrassen

Maar waarom zou je kiezen voor een Tempur bed? Tempur bedden zijn ontworpen met een unieke technologie die zich aanpast aan de vorm van je lichaam, en zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling. Hierdoor worden je spieren en gewrichten volledig ondersteund en ontlast, wat resulteert in een diepe en rustgevende slaap.