Bekijk hier onze acties!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Tempur

Ontstaan Tempur

Tempur is zo Amerikaans als de NASA en het is dan ook geen toeval dat uitgerekend dit beddenmerk de door NASA voor de ruimtevaart ontwikkelde thermoplastische schuimstof ging benutten voor het maken van matrassen.
Tempur matrassen variëren van stevig tot heerlijk zacht en meegevend.

Tempur is een groot, internationaal merk dat je bij onze Haagse vestiging uit kunt proberen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

 

Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn

De matrassen variëren van de klassieke, tamelijk stevig aanvoelende oer-Tempurmatras tot en met Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn. Ze zijn er in vlak en verstelbaar. In het laatste geval met 2 of 4 motoren: je kunt kiezen voor tamelijk sportief en zelfs een beetje Spartaans vlak tot en met wellustig zacht en volledig verstelbaar. Natuurlijk helpen we je graag een keuze te maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Speciaal gevormde schotelbodems

Tempur matrassen komen het best tot hun recht op de speciaal gevormde schotelbodems die optimaal ondersteunen en het bed alle mogelijkheden geven om te ‘ademen’. Van Tempur hebben we een breed programma kussens in voorraad. Het loont de moeite ze uit te proberen, want elk kussen heeft eigen specificaties en eigenschappen. De kussens zijn volledig afgestemd op de matrassen, dat spreekt.

Tempur matrassen

Maar waarom zou je kiezen voor een Tempur bed? Tempur bedden zijn ontworpen met een unieke technologie die zich aanpast aan de vorm van je lichaam, en zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling. Hierdoor worden je spieren en gewrichten volledig ondersteund en ontlast, wat resulteert in een diepe en rustgevende slaap.