Tempur

 

Tempur matrassen: van stevig tot heerlijk zacht en meegevend.

Groot, internationaal merk dat alleen bij onze Haagse vestiging is uit te proberen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

 

 

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn
De matrassen variëren van de klassieke, tamelijk stevig aanvoelende oer-Tempurmatras tot en met Tempur matrassen die zacht en flexibel zijn. Ze zijn er in vlak en verstelbaar. In het laatste geval met 2 of 4 motoren: je kunt kiezen voor tamelijk sportief en zelfs een beetje Spartaans vlak tot en met wellustig zacht en volledig verstelbaar. Natuurlijk helpen we je graag een keuze te maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Speciaal gevormde schotelbodems
Tempur matrassen komen het best tot hun recht op de speciaal gevormde schotelbodems die optimaal ondersteunen en het bed alle mogelijkheden geven om te ‘ademen’. Van Tempur hebben we een breed programma kussens in voorraad. Het loont de moeite ze uit te proberen, want elk kussen heeft eigen specificaties en eigenschappen. De kussens zijn volledig afgestemd op de matrassen, dat spreekt.