Velda

Ontstaan Velda bedden

Onze zuiderburen hechten veel waarde aan comfort en het is daarom niet voor niets dat veel beddenfabrikanten hun ‘zetel’ in België hebben staan. De bekende StretchTop waterbedden bijvoorbeeld kwamen ook uit België, maar voor een wat traditioneler slaapcomfort kiezen we de bedden van Velda. Bewust en op goede gronden.

Eigenschappen Velda boxspring

Velda is een jonger merk dan Auping en Pullman bijvoorbeeld, merken met een heel lange historie achter zich. Maar vergis je niet, Velda mag dan in Nederland relatief onbekend zijn, het merk timmert internationaal aan de weg met mooie strakke ontwerpen en betaalbare kwaliteit gecombineerd met uitstekend comfort. Velda maakt matrassen en complete boxspring combinaties. Het merk heeft in de loop van de jaren veel ‘beste uit de test’ resultaten van consumentenorganisaties behaald.

Velda en Dreamzzz

Velda en Dreamzzz vormen al heel lang een gouden combinatie want we zijn allebei voorstanders van het leveren van veel kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De matrassen en complete bedden van deze sympathieke Belgische fabrikant zijn mooi afgewerkt en toch gunstig geprijsd.

Daarom vind je de Velda boxspringcombinaties en andere Velda-producten in onze winkels in Rijswijk en Oegstgeest.

Velda is in het bijzonder heel aantrekkelijk als je graag een verstelbare boxspringcombinatie wilt en niet te veel wilt/kunt uitgeven. Het merk biedt ook een grote keuze in bekledingsstoffen, verschillende achterwanden, topmatrassen…. Velda past in iedere slaapkamer zonder een grote aanslag op het budget te plegen.

Velda Larvik

Mooi voorbeeld van een klassieke Velda Boxspring combinatie: een gestoffeerde box met daarop een hoge gestoffeerde matras, waarboven een fijne topper om het geheel compleet te maken.

In een vlakke uitvoering al voor €1698,- in getoonde uitvoering € 1898,-

Meerprijs voor volledig elektrisch €1100,-

Kom ze zelf ervaren, de Velda Boxsprings en matrassen in onze winkels in Rijswijk en Oegstgeest!