Eastborn

Eastborn, geboren in het Oosten, dat kun je in dit geval gerust letterlijk nemen. In het Oosten van ons land, in Vroomshoop om precies te zijn, staat namelijk al vele jaren een beddenfabriek die met name sinds 1959 furore maakt. Het merk mag dan al een behoorlijke geschiedenis achter zich hebben, het is toch vooral de favoriet van een jong publiek en van mensen die zich jong zijn blijven voelen. Specialiteiten van Eastborn: boxspring combinaties en binneveringmatrassen.
Het is de combinatie van frisse, moderne vormgeving en de aantrekkelijke prijs van de bedden die ze populair maakt.

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Moderne technieken
In Vroomshoop wordt met moderne technieken en ambachtelijke inzet een prachtig assortiment matrassen geproduceerd, waaronder de prestigieuze Sand collectie die is geënt op het Scandinavische slapen. Eastborn maakt tegenwoordig deel uit van het Scandinavische Hilding Anders concern, een wereldleider op het gebied van slaapcomfort.

Betrouwbare leverancier
Eastborn is al meer dan een halve eeuw een uiterst betrouwbare leverancier van kwaliteitsmatrassen en complete bedden die desondanks verrassend sympathiek zijn geprijsd. Je vindt de bedden van Eastborn in onze Rijswijkse vestiging.