Spanningen

Je bed zal de eventuele spanningen niet van je wegnemen, maar ze verlichten, dat kan wel degelijk!

Heb je last van spanningen?

Probeer dan zoveel mogelijk op ongeveer steeds hetzelfde tijdstip je bed op te zoeken en wees voorafgaand daaraan voorzichtig met alcohol. Een borrel of een glas wijn is geen slaapmuts, al wordt dat vaak gedacht. Bier bezorgt je een volle blaas, je wordt vaker wakker en onderbreekt de slaap.

Zorg daarnaast voor een goed verduisterde kamer en natuurlijk voor een bed dat je past, vooral wat betreft ondersteuning en hardheid. Dat geldt ook voor het kussen. Kijk in bed geen televisie (sorry: echt niet) en lees evenmin een boek, vermijd alle prikkels maar probeer je hoofd leeg te maken.

Blijft de slaap toch uit? Ga dan de slaapkamer uit om in een andere ruimte naar rustige muziek te luisteren of een ontspannend boek te lezen. Drink wat water of een sapje, kom tot rust en probeer het dan nog eens.

Jouw bed moet een veilige haven zijn en daarbij uitermate comfortabel. Is het laat geworden, zet dan de wekker uit als dat kan of laat die op een later tijdstip aflopen. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende slaapt, want anders nemen je spanningen alleen maar toe. Tijdens het slapen kom je tot rust en rust heb je nodig…

Is je bed niet meer in staat de gewenste ontspanning te bieden? Kom dan op een ochtend naar een van onze winkels. In de middag vind je elk bed goed en lekker liggen. Kies een matras die je bloedvaten niet afknelt, zodat je niet voortijdig uit jouw ontspannende slaap wordt verdreven. Leg in de winkel uit wat je probleem is, we zijn er om je te helpen. Dat kunnen we beter naarmate we meer inzicht hebben in je klachten.

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service