We zijn weer open!

Eindelijk is het zo ver: we kunnen u weer van dienst zijn, we hebben er lang naar uitgekeken.
U kunt de kwaliteit van onze matrassen en boxsprings in alle rust beproeven, of een keuze maken uit het mooiste bedtextiel, zoals dekbedden en dekbedovertrekken.
U spreekt vooraf een tijdstip af dat u uitkomt en kiest de vestiging van uw voorkeur. Dat is de enige voorwaarde waaronder we u van dienst kunnen zijn, maar daar komen we in goed gezamenlijk overleg altijd wel uit, toch? U krijgt in onze winkel niet alleen alle aandacht die de keuze van goed slaapcomfort verdient, u hebt de winkel helemaal alleen voor u, de privacy is optimaal.

Het is aan u…
Het is aan u: wanneer wilt naar welke vestiging komen en wat is uw doel? We trekken voor de aanschaf van een bed natuurlijk meer tijd uit dan voor het kiezen van een dekbedovertrek.
Bel vandaag nog onze reserveringslijn om na te gaan of het door u gekozen tijdstip nog vrij is. Hoe eerder u belt, hoe meer keuze!

En dan: van harte welkom in de winkel. We staan voor u klaar met raad en daad. We zullen er alles aan doen u een gezonde nachtrust te bezorgen. Dat is in tijden als deze belangrijker dan ooit!

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service