Onze winkels zijn niet open, maar we zijn u wel van dienst, want goed slapen is een 1e levensbehoefte!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

We helpen u kiezen uit ons rijke assortiment. Hoe? U belt 070-3906060 en we overleggen met u hoe we u van dienst kunnen zijn bij de aanschaf van een matras of een compleet bed.
Hoe we dat doen? U maakt uw wensen kenbaar, formaat matras, harde of zachte ligging. Een voorkeur voor binnenvering of toch liever thermoplast (Nasaschuim) of nog ander type.
Heeft u een voorkeur voor een bepald merk? Pullman, Velda, M-Line, Eastborn of een waterbed zoals bijvoorbeeld Poseidon?
Maak uw wensen kenbaar zodat wij weten waar u naar op zoek bent. Daarna maken we een afspraak, voor dezelfde dag op een later tijdstip of een andere dag, graag wel tijdens winkelopeningstijden.
Op dag en uur van onze afspraak maken we via WhatsApp verbinding met elkaar. Uw adviseur gaat de winkel in en filmt de matrassen die uw belangstelling hebben. Natuurlijk krijgt u uitgebreide uitleg over de voordelen en -als die er zijn – de nadelen van de matrassen waar u belang in stelt. We gaan ze één voor één af, laten de veerkracht van de matrassen zien, tonen eventueel het binnenwerk en wat voor u verder van belang is.
Net zolang tot u een keuze hebt gemaakt van 1 of 2 in aanmerking komende matrassen.

Service aan huis
U wilt geen matras kopen die u niet geprobeerd heeft en daarin heeft u groot gelijk. Daarom komen we de matras(sen) van uw keuze naar uw huisadres brengen. Bij u thuis zetten we alle eigenschappen van de matras nog eens op een rijtje en geven we u de gelegenheid de matraskeuze in alle rust te maken.
Daarna laden we de matras(sen) weer in, want het zijn showroommodellen en u krijgt nieuwe als u bestelt.
Uw order wordt nog dezelfde of hoogstens 1 of 2 dagen later aan de fabrikant doorgegeven.

Goed slapen is een eerste levensbehoefte!!!

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service