Merken

Dreamzzz voert bekende merken zoals Auping en Pullmann, M-Line en Tempur, maar we onderscheiden ons ook door wat onbekendere zoals Eastborn, Velda. Ons eigen merk Comfort Zone is de moeite van het proberen zeker waard. En niet te vergeten waterbedden, van topmerken zoals StretchTop en Poseidon, maar ook Lunalife en Aqualijn (eigen merk). We zijn van alle markten/merken thuis.

 

Onze winkels zijn niet groot genoeg om al die merken volop plek te geven, maar Auping vind je in al onze winkels, het meest uitgebreid in de Haagse en de Rijswijkse vestigingen. Rijswijk is een Auping Select Store.

In de Haagse winkel kun je ook terecht voor de matrassen en bedden van Tempur, de Amerikaanse fabrikant van traagschuim (slow foam) matrassen, ook wel bekend als Nasa-matrassen. In de Rijswijkse vestiging ben je van harte welkom om de matrassen van M-Line uit te proberen. Een soortgelijk bed, maar dan weer anders.

 

Het oer-Nederlandse Auping hebben we in alle vestigingen staan. Pullman is niet uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn, ze worden in eigen land geproduceerd. Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die je in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog, dat merk is uniek in vormgeving. Ze zijn de uitvinders van de spiraal bedbodem, maar tegenwoordig ook vertrouwd met andere slaapsystemen, zoals boxspring combinaties.

Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: het is nog steeds een de topspecialist in boxspring combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd. Van oorsprong was het een Amerikaans merk, maar onze modellen worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

 

Het Belgische Velda levert kwalitatief goede boxspring combinaties en andere bedden en matrassen voor een scherpe prijs. Een bescheiden topfabrikant, ten onrechte nog niet erg bekend, maar geliefd bij de echte kenners. In Den Haag en Rijswijk te bewonderen.

 

Eastborn komt uit een fabriek in het Oosten van ons land, Vroomshoop om precies te zijn. Het zijn nuchtere mensen daar en zo zijn de bedden: boxspringcombinaties en matrassen voor een aantrekkelijke prijs en fraaie vormgeving.

In onze vestiging in Voorburg (alleen daar) vind je een royaal assortiment in soms zeer persoonlijke vormgeving. Het loont absoluut de moeite om naar Voorburg te komen als je iets speciaals zoekt. Laat je verrassen door Eastborn. Ook door de prijs, want die valt mee!

In de gezellige en goed bereikbare vestiging van Voorburg vind je ook een keur aan waterbedden. Een groot deel van de benedenetage is er voor ingeruimd.

 

De top in waterbedden StretchTop en het fraai vormgegeven Poseidon: superwaterbedden van toonaangevende fabrikanten. StretchTop is ongeëvenaard op het gebied van vinyl, dat egaler en soepeler is dan dat van welke andere fabrikant ook. Poseidon heeft oog voor design en produceert daarnaast matrassen met een bijzonder binnenwerk.

Beide merken staan ook op je te wachten in de vestiging Rijswijk, maar voor budgetmerk LunaLife moet je toch echt naar de Voorburgse vestiging.

 

De eigen waterbedmerken, Aqualijn en Comfortzone (een zeer voordelige keuze) vind je niet in de winkels, maar wel op internet onder www.merkwaterbed.nl

Je kunt die bedden ook in de winkel bestellen als je persoonlijk geholpen wilt worden. In de winkel gelden dezelfde prijzen als op internet: superscherp dus!

 

Tempur matrassen: van stevig tot heerlijk zacht en meegevend. Dit merk komt de eer toe de NASA-technologie voor de consument bereikbaar te hebben gemaakt. Groot, internationaal merk dat bij onze Haagse vestiging is te bewonderen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

De thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

 

Comfortzone is ons eigen merk en onze trots. Het wordt gemaakt door een zeer ervaren, grote fabrikant die precies volgens ons eigen recept een kleine serie bedden produceert die de vergelijking met de grote merken prima kunnen weerstaan.

Natuurlijk is het assortiment wat beperkter, maar op afwerking en comfort is bepaald niet beknibbeld. Comfortzone is, de naam geeft het al aan, een kwaliteitsmatras met comfort als prioriteit. De styling is zoals het een Dreamzzz product betaamt.

Verwacht geen extravagante snufjes, geen zeer innovatieve technieken of andere exclusiviteit, maar mooie, degelijke en comfortabele slaapsystemen. De top in prijs-kwaliteitverhouding!

Alleen niet in de Haagse vestiging te koop.

 

Kussens en zo…
Onze kussens selecteren we streng op kwaliteit, maar die van Silvana zijn echt goed, Ducky Dons is een ander merk dat we van harte aanbevelen, ook voor dekbedden. Van matrasfabrikanten zoals Tempur en M-Line hebben we ook kussens in voorraad.

Voor wie minder kieskeurig is (ten onrechte overigens), hebben we altijd eenvoudige voordelige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht.

Op dit moment een trending topic: bamboe kussens. Voordelig en comfortabel, heel goed ademend.

Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker op een waterbed rechtop te zitten.