Merken

Dreamzzz voert bekende merken zoals Auping en Pullmann, M-Line en Tempur, maar we onderscheiden ons ook door wat onbekendere zoals Eastborn, Velda. Ons eigen merk Comfort Zone is de moeite van het proberen zeker waard. En niet te vergeten waterbedden, van topmerken zoals StretchTop en Poseidon, maar ook Lunalife en Aqualijn (eigen merk). We zijn van alle markten/merken thuis.

Onze winkels zijn niet groot genoeg om al die merken volop plek te geven, maar Auping vind je in al onze winkels, het meest uitgebreid in de Haagse en de Rijswijkse vestigingen. Rijswijk is een Auping Select Store.

In de Haagse winkel kun je ook terecht voor de matrassen en bedden van Tempur, de Amerikaanse fabrikant van traagschuim (slow foam) matrassen, ook wel bekend als Nasa-matrassen. In de Rijswijkse vestiging ben je van harte welkom om de matrassen van M-Line uit te proberen. Een soortgelijk bed, maar dan weer anders.

Het oer-Nederlandse Auping hebben we in alle vestigingen staan. Pullman is niet uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn, ze worden in eigen land geproduceerd. Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die je in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog, dat merk is uniek in vormgeving. Ze zijn de uitvinders van de spiraal bedbodem, maar tegenwoordig ook vertrouwd met andere slaapsystemen, zoals boxspring combinaties.

Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: het is nog steeds een de topspecialist in boxspring combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd. Van oorsprong was het een Amerikaans merk, maar onze modellen worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

Het Belgische Velda levert kwalitatief goede boxspring combinaties en andere bedden en matrassen voor een scherpe prijs. Een bescheiden topfabrikant, ten onrechte nog niet erg bekend, maar geliefd bij de echte kenners. In Den Haag en Rijswijk te bewonderen.

Eastborn komt uit een fabriek in het Oosten van ons land, Vroomshoop om precies te zijn. Het zijn nuchtere mensen daar en zo zijn de bedden: boxspringcombinaties en matrassen voor een aantrekkelijke prijs en fraaie vormgeving.

In onze vestiging in Voorburg (alleen daar) vind je een royaal assortiment in soms zeer persoonlijke vormgeving. Het loont absoluut de moeite om naar Voorburg te komen als je iets speciaals zoekt. Laat je verrassen door Eastborn. Ook door de prijs, want die valt mee!

Tempur matrassen: van stevig tot heerlijk zacht en meegevend. Dit merk komt de eer toe de NASA-technologie voor de consument bereikbaar te hebben gemaakt. Groot, internationaal merk dat bij onze Haagse vestiging is te bewonderen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

De thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Dreamzzz blijft als een van de weinige slaapspeciaalzaken het waterbed trouw. In de vestingen van Rijswijk en Voorburg staan waterbedden op jou te wachten, maar vooral in Voorburg komt de waterbedliefhebber volledig aan zijn/haar trekken.

De fameuze Belgische StretchTop waterbedden zijn beroemd om hun soepelheid en degelijkheid. Superieure waterbedden, net als de fraaie (Smile!) bedden van het Nederlandse Poseidon dat met recht een waterbedpionier genoemd mag worden.

StretchTop heeft heel bijzonder vinyl als voornaamste bijzonderheid, Poseidon munt uit in vormgeving en produceert daarnaast matrassen met een bijzonder interieur.

In onze goed bereikbare en gezellige vestiging Voorburg hebben we een complete Waterbeddenshowroom ingericht. Natuurlijk pronken we daar met Poseidon en StretchTop, maar je kunt er ook terecht voor het voordelige waterbeddenmerk LunaLife, voor ons eigen huismerk Aqualijn (nog voordeliger en altijd op voorraad) en ComfortZone dat gelijk is aan StretchTop.

Je vindt al die merken in verschillende stabilisatievormen overzichtelijk gerangschikt naast elkaar in deze winkel.

Wil je een pomp huren om je bed leeg te maken, heb je een nieuwe verwarming nodig of veiligheidsvoering, een plakset of een luchtpompje: je vind het hier.

Prefereer je kopen via internet, ga dan shoppen bij onze speciaal aan waterbedden gewijde

www.merkwaterbed.nl shop. Daar ben je net zo voordelig uit als in onze showroom (en andersom natuurlijk).

Kussens en zo…
Onze kussens selecteren we streng op kwaliteit, maar die van Silvana zijn echt goed, Ducky Dons is een ander merk dat we van harte aanbevelen, ook voor dekbedden. Van matrasfabrikanten zoals Tempur en M-Line hebben we ook kussens in voorraad.

Voor wie minder kieskeurig is (ten onrechte overigens), hebben we altijd eenvoudige voordelige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht.

Op dit moment een trending topic: bamboe kussens. Voordelig en comfortabel, heel goed ademend.

Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker op een waterbed rechtop te zitten.

 

Poseidon Waterbedden Dreamzzz Stretch Top