Merken

Dreamzzz voert bekende merken zoals Auping en Pullman, M-Line en Tempur, maar we onderscheiden ons ook door wat onbekendere zoals Eastborn en Velda op te nemen in ons assortiment. Waarom? Omdat ze een prima kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. In onze Outletstore vind je geregeld ook andere merken die de moeite waard zijn. En niet te vergeten onze waterbedden, van topmerken zoals Poseidon, maar ook Lunalife en Aqualijn (eigen merk). We zijn van alle markten/merken thuis.

Onze winkels zijn gezellig, persoonlijk èn allemaal anders, ook wat betreft het assortiment. Auping bijvoorbeeld vind je uitgebreid in de Haagse en de Rijswijkse vestigingen. Rijswijk is een Auping Select Store.

In de Haagse winkel kun je ook terecht voor de matrassen en bedden van Tempur, de Amerikaanse fabrikant van traagschuim (slow foam) matrassen, ook wel bekend als Nasa-matrassen. In de Rijswijkse vestiging ben je van harte welkom om de matrassen van M-Line uit te proberen. Een soortgelijk bed, maar dan toch weer anders.

Pullman is niet meer uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken, net als Auping. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn, ze worden in eigen land geproduceerd. Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die je in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog, dat merk is uniek in vormgeving. Zij zijn de uitvinders van de spiraal bedbodem, maar tegenwoordig ook vertrouwd met andere slaapsystemen, zoals boxspring combinaties.
Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: het is nog steeds een topspecialist in boxspring combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd. Van oorsprong was het een Amerikaans merk, maar onze modellen worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

Het Belgische Velda levert kwalitatief goede boxspring combinaties en andere bedden en matrassen voor een scherpe prijs. Een bescheiden topfabrikant, ten onrechte nog niet erg bekend, maar populair onder echte kenners, scoort goed in vergelijkende testonderzoeken.

Eastborn komt uit een fabriek in het Oosten van ons land, Vroomshoop om precies te zijn. Het zijn nuchtere mensen daar en zo zijn de bedden: boxspring combinaties en matrassen voor een aantrekkelijke prijs en fraaie vormgeving.

In onze vestiging in Voorburg (alleen daar) vind je een royaal assortiment Eastborn in soms zeer persoonlijke vormgeving. Het loont absoluut de moeite om naar Voorburg te komen als je iets speciaals zoekt. Laat je verrassen door Eastborn. Ook door de prijs, want die valt mee!

Tempur matrassen zijn er van stevig tot heerlijk zacht en meegevend. Dit merk komt de eer toe de NASA-technologie voor de consument bereikbaar te hebben gemaakt. Het is een groot, internationaal merk dat bij onze Haagse vestiging is te bewonderen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

Die thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en heel mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Dreamzzz blijft als een van de weinige slaapspeciaalzaken het waterbed trouw. In de vestingen van Rijswijk en Voorburg staan waterbedden op jou te wachten, maar vooral in Voorburg komt de waterbedliefhebber volledig aan zijn/haar trekken.
Daar staan de scherp geprijsde, maar zeer geprezen waterbedden van Aqualijn, ons degelijke en betrouwbare huismerk. Superieure waterbedden, zoals de fraaie (Smile!) bedden van het Nederlandse Poseidon dat met recht een waterbedpionier genoemd mag worden, kun je testen in de vestigingen Rijswijk en Voorburg.
Poseidon munt uit in vormgeving en het produceert daarnaast matrassen met een bijzonder interieur.

In onze goed bereikbare en gezellige vestiging Voorburg hebben we een complete Waterbedstore ingericht. Natuurlijk pronken we daar met Poseidon, maar je kunt er ook terecht voor het voordelige waterbeddenmerk Lunalife en voor ons eigen huismerk Aqualijn (nog voordeliger en altijd op voorraad).

Je vindt al die merken in verschillende stabilisatievormen overzichtelijk gerangschikt naast elkaar in deze unieke winkel.

Wil je een pomp huren om je bed leeg te maken, heb je een nieuwe verwarming nodig of veiligheidsvoering, een plaksetje of een luchtpomp? Je vindt het hier.
Prefereer je kopen via internet, ga dan shoppen bij onze speciaal aan waterbedden gewijde

www.merkwaterbed.nl shop. Daar ben je net zo voordelig uit als in onze showroom (en andersom natuurlijk).

In onze Outletstore vind je geregeld aanbiedingen van de hiervoor genoemde merken, uitgebreid met fabriekspartijen en showroommodellen van andere merken.
Heb je weinig te besteden, sla dan daar je slag!
Daar vind je ook veel voordelige aanbiedingen van textiel en van kussens. Het assortiment van de Outletstore wisselt per week, soms per dag. Het is altijd weer een verrassing wat voor fantastische koopjes je er aan zult treffen!

Kussens en zo…
Onze kussens selecteren we streng op kwaliteit, maar die van Silvana zijn echt goed, Ducky Dons is een ander merk dat we van harte aanbevelen, ook voor dekbedden. Van matrasfabrikanten zoals Tempur en M-Line hebben we ook kussens in voorraad.

Voor wie minder kieskeurig is (ten onrechte overigens), hebben we altijd eenvoudige voordelige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht.

Op dit moment een trending topic: bamboe kussens. Voordelig en comfortabel, heel goed ademend.

Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker op een waterbed rechtop te zitten.

 

 

Poseidon Waterbedden Dreamzzz