Velda

Ontstaan Velda bedden

Onze zuiderburen hechten veel waarde aan comfort en het is daarom niet voor niets dat veel beddenfabrikanten hun ‘zetel’ in België hebben staan. De bekende StretchTop waterbedden bijvoorbeeld kwamen ook uit België, maar voor een wat traditioneler slaapcomfort kiezen we de bedden van Velda. Bewust en op goede gronden.

Eigenschappen Velda boxspring

Velda is een jonger merk dan Auping en Pullman bijvoorbeeld, merken met een heel lange historie achter zich. Maar vergis je niet, Velda mag dan in Nederland relatief onbekend zijn, het merk timmert internationaal aan de weg met mooie strakke ontwerpen en betaalbare kwaliteit gecombineerd met uitstekend comfort. Velda maakt matrassen en complete boxspring combinaties. Het merk heeft in de loop van de jaren veel ‘beste uit de test’ resultaten van consumentenorganisaties behaald.

Velda collectie Dreamzzz

Dat is geen toeval want Velda maakt uiterst degelijke bedden die vaak verrassend voordelig zijn geprijsd. Vooral wie op zoek is naar heel betaalbaar motorisch verstelbaar bed, zou dit merk eens in overweging moeten nemen. Velda is daarnaast de fabrikant van (design)ledikanten en achterwanden in allerlei stijlen en stofferingmogelijkheden. Groot in klassieke vormgeving!

De grootste Velda collectie vind je in de vestiging Dreamzzz Rijswijk, maar ook in Oegstgeest kun je met dit oerdegelijke merk kennis maken.

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service