Velda

Onze zuiderburen hechten waarde aan comfort en het is niet voor niets dat veel beddenfabrikanten hun zetel in België hebben staan. Onze beroemde StretchTop waterbedden komen ook uit België, maar voor traditioneler slaapcomfort hebben we gekozen voor de bedden van Velda. Bewust en op goede gronden.

 

Velda is een jonger merk dan Auping en Pullman bijvoorbeeld, merken met een heel lange historie achter zich. Maar vergis je niet, Velda mag dan in Nederland relatief onbekend zijn, het merk timmert internationaal aan de weg met mooie strakke ontwerpen en betaalbare kwaliteit gecombineerd met uitstekend comfort.

 

Velda maakt matrassen en complete boxsprings en heeft in de loop van de jaren veel ‘beste uit de test’ resultaten van consumentenorganisaties behaald.

Dat is geen toeval want Velda maakt uiterst degelijke bedden die vaak verrassend voordelig zijn geprijsd. Voorral wie op zoek is naar een motorisch verstelbaar bed, zou dit merk eens in overweging moeten nemen.

Velda is daarnaast de fabrikant van (design)ledikanten en achterwanden in allerlei stijlen en stofferingmogelijkheden. Groot in klassieke boxspring combinaties!

 

Velda is niet vertegenwoordigd in onze vestiging in Voorburg.

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service