Aanbiedingen

Lage prijzen, showroommodellen, aanbiedingen…

Bij de Dreamzzz Waterbedsuperstore in Rijswijk en de gezellige winkel in Oegstgeest (alleen Poseidon) koop je in een speciaalzaak, maar je betaalt… internetprijzen! We hanteren in de winkel dezelfde prijzen die we op onze speciale waterbeddenwebsite www.merkwaterbed.nl rekenen. Je kunt dus rekenen op de persoonlijke service van een gespecialiseerde winkel, terwijl je toch niet meer betaalt dan via de website!

Dreamzzz is niet alleen super compleet en supervoordelig als het om waterbedden gaat, we hebben ook de laagste prijzen voor echte merkbedden van de beste kwaliteit.

De levertijden van waterbedden variëren, maar gemiddeld zijn ze korter dan die van gewone bedden. De matrassen van Aqualijn, Lunalife en Poseidon heb je vaak al binnen 1-2 dagen in huis!

We hebben geregeld showroommodellen in de winkel. Die zijn meestal al verkocht voordat we ze online hebben geplaatst. Het loont daarom altijd de moeite waard om persoonlijk langs te komen als je een showroommodel wilt scoren. Daarnaast stunten we soms met de prijzen van de merkbedden, maar ook daarvoor geldt: je verdient de beste deal als je persoonlijk langskomt. Je bezoek kan je dus veel voordeel opleveren!

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-