Assortiment

Bij de Dreamzzz Waterbedshowroom vind je veel verschillende merken, modellen en stabilisaties op een overzichtelijke manier naast elkaar gerangschikt. Merken als Lunalife, Poseidon en Aqualijn staan strak in het gelid opgesteld in alle denkbare populaire stabilisatievormen.

De verschillen in waterbedden

Ervaar zelf de verschillen tussen glad vinyl en een geprofileerd oppervlak en bekijk met eigen ogen hoe fraai het moderne waterbed tegenwoordig van vormgeving kan zijn.
De onderlinge verschillen tussen waterbedden zijn groter dan die tussen verschillende merken boxsprings, juist daarom is het zo belangrijk een aantal bedden/merken/stabilisatie-uitvoeringen te testen voordat je je keuze maakt.

Wat zijn de kosten van een waterbed?

Jouw bed moet je voor de komende 10 jaar of nog (veel) langer droomcomfort bieden, je helemaal tot rust laten komen, herboren wakker laten worden. Dag in dag uit.
Heeft Poseidon de beste papieren als het om slaapcomfort gaat, of toch Aqualijn of Lunalife? De keuze is aan jou. De kosten variëren natuurlijk ook.
Aqualijn en Lunalife zijn goedkoper dan Poseidon, maar elk merk heeft een eigen prijsopbouw. Een vaststaand feit is dat waterbedden relatief voordelig zijn t.o.v. vergelijkbaar slaapcomfort van de conventionele bedden. Waterbedslapers doen gemiddeld ook langer met hun bed!

Kom langs in één van onze winkels

Je zult er bij ons altijd slagen het beste waterbed te kiezen en ondanks alle zorg en aandacht die wij aan je zullen besteden ben je net zo voordelig uit als op internet!
Bij Dreamzzz ervaar je de voordelen van de fysieke winkel met persoonlijke aandacht en alle vergelijkingsmogelijkheden met de prijzen van internet! Daarom loont het de moeite om langs te komen in één van onze winkels in Rijswijk, Den Haag of Oegstgeest. Wij helpen u graag verder bij het maken van een goede keuze.

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-
Boxspring - Dremzzz

Waterbedstore

v.a.
-