Assortiment

Bij de Dreamzzz Waterbedshowroom vind je veel verschillende merken, modellen en stabilisaties op een overzichtelijke manier naast elkaar gerangschikt. Die merken, StretchTop, LunaLife, Poseidon, Aqualijn en ComfortZone staan strak in het gelid opgesteld in alle denkbare populaire stabilisatievormen.

Ervaar zelf de verschillen tussen glad vinyl en geprofileerd oppervlak en bekijk met eigen ogen hoe fraai het moderne waterbed tegenwoordig van vormgeving kan zijn.
De onderlinge verschillen tussen waterbedden zijn groter dan die tussen verschillende merken boxsprings, juist daarom is het zo belangrijk een aantal bedden/merken/stabilisatie-uitvoeringen te testen.

Jouw bed moet je voor de komende 10 jaar of nog veel langer droomcomfort bieden, je helemaal tot rust laten komen, herboren wakker laten worden. Dag in dag uit.
Heeft StretchTop heeft de beste papieren als het om slaapcomfort gaat, of toch Poseidon? De keuze is aan jou.
Aqualijn en LunaLife zijn goedkoper en de prijs van ComfortZone matrassen beweegt zich daartussen.
Feit is dat je altijd zult slagen en: ondanks alle persoonlijke zorg en aandacht die we aan je zullen besteden, ben je net zo voordelig uit als op internet.
Bij Dreamzzz ervaar je de kwaliteit van de fysieke winkel met de prijzen van internet, daarom loont het ook de moeite om langs te komen als je niet in de buurt van Voorburg woont.

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service