Assortiment

Bij de Dreamzzz Waterbedshowroom vind je veel verschillende merken, modellen en stabilisaties op een overzichtelijke manier naast elkaar gerangschikt. Merken als Lunalife, Poseidon en Aqualijn staan strak in het gelid opgesteld in alle denkbare populaire stabilisatievormen.

Ervaar zelf de verschillen tussen glad vinyl en een geprofileerd oppervlak en bekijk met eigen ogen hoe fraai het moderne waterbed tegenwoordig van vormgeving kan zijn.
De onderlinge verschillen tussen waterbedden zijn groter dan die tussen verschillende merken boxsprings, juist daarom is het zo belangrijk een aantal bedden/merken/stabilisatie-uitvoeringen te testen voordat je je keuze maakt.

Jouw bed moet je voor de komende 10 jaar of nog (veel) langer droomcomfort bieden, je helemaal tot rust laten komen, herboren wakker laten worden. Dag in dag uit.
Heeft Poseidon de beste papieren als het om slaapcomfort gaat, of toch Aqualijn of Lunalife? De keuze is aan jou. De kosten variëren natuurlijk ook.
Aqualijn en Lunalife zijn goedkoper dan Poseidon, maar elk merk heeft een eigen prijsopbouw. Een vaststaand feit is dat waterbedden relatief voordelig zijn t.o.v. vergelijkbaar slaapcomfort van de conventionele bedden. Waterbedslapers doen gemiddeld ook langer met hun bed!

Je zult er bij ons altijd slagen het beste waterbed te kiezen en ondanks alle zorg en aandacht die wij aan je zullen besteden ben je net zo voordelig uit als op internet!
Bij Dreamzzz ervaar je de voordelen van de fysieke winkel met persoonlijke aandacht en alle vergelijkingsmogelijkheden met de prijzen van internet! Daarom loont het de moeite om langs te komen, ook als je niet in de omgeving van Rijswijk woont.

Woon je in de omgeving van Oegstgeest en Leiden, Katwijk? Kom dan naar onze winkel in Oegstgeest, zeker als je een fan van Poseidon bent, want in deze winkel vind je verschillende matrassen en bedden van dat mooie merk!

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Dreamzzz Waterbedshowroom

v.a.
€749,-

Dreamzzz Waterbedshowroom

v.a.
€749,-

Dreamzzz Waterbedshowroom

v.a.
€749,-

Dreamzzz Waterbedshowroom

v.a.
€749,-