Onderdelen

Ook voor onderdelen, hulp en goed advies

Ben je van plan je bed te verplaatsen of te verhuizen en heb je daarvoor een pomp nodig? Of ben je op zoek naar een speciaal kussen waarmee je heerlijk en relaxed in je bed kunt zitten voor een avondje Netflix of een lekker ontbijtje? Of zoek je een tijk die de matras beschermt en jou extra slaapcomfort biedt?

Je verwarming moet worden vervangen, je Belladonna hoeslaken begint te slijten, je moet even wat flesjes conditioner scoren of je hebt een reparatiesetje nodig, je bent in al die gevallen bij Dreamzzz aan het goede adres.

Welke waterbedverwarming is voor jou het meest geschikt? Voel het verschil tussen tijken van diverse merken, ervaar het comfort van een speciaal waterbedkussen en laat je voorlichten over welk dekbed in jouw omstandigheden het meeste comfort biedt.

We staan je met raad en daad terzijde, in de winkel natuurlijk, maar ook bij je thuis als je de hulp van onze servicedienst goed kunt gebruiken voor het verhuizen of vervangen van onderdelen van je bed.

De persoonlijke service van een toegewijde winkel, het brede assortiment van een speciaalzaak, de prijzen van een webshop…, bij de Dreamzzz Waterbedshowroom profiteer je van de voordelen van de verschillende winkelvormen die er bestaan.

Gratis parkeren voor de deur, ook dat nog!

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service