Aanbiedingen van fabrikanten

We brengen meer tijd thuis door dan ooit tevoren en het is niet altijd alleen maar quality time, helaas. Je hebt je nachtrust nu nog harder nodig dan anders, juist omdat we vaak thuis moeten werken en we buitenshuis beperkt zijn in onze bewegingen. We krijgen minder impulsen, hebben meer moeite ons te ontspannen.

In tijden als deze is de slaapkamer en het comfort dat die heeft te bieden, extra belangrijk. Je hebt je nachtrust harder nodig dan anders, het is belangrijk dat je fit en uitgeslapen aan het ontbijt verschijnt.
Laat het comfort van je bed te wensen over, stel dan niet langer uit en kom langs. Proef in een van onze winkels het verschil tussen het comfort van de matras waarop je nu slaapt en de weelde van een nieuwe matras. Misschien brengt een topmatras op je bed al een hele verbetering.

Kijk eens naar het label van je bestaande matras, het merk, het type, misschien staat er zelfs een productiedatum op. Maak daar een notitie van en neem die mee naar de winkel, dan weten wij waar je nu op ligt. Dan kunnen we nog beter van advies dienen. Als het mogelijk is, kom dan in de ochtend, dan ben je alerter en wakkerder dan in de middag. ’s Middags zou ieder matras misschien kunnen voldoen omdat je vermoeider bent.
Ben je een beetje gevoelig voor prijsacties? Let dan op onderstaande aanbiedingen van onze merkfabrikanten. Er is altijd wel een aantrekkelijke kortingsactie.
De winkel waar je altijd koopjes kunt halen van verschillende merken en meestal snel geleverd uit voorraad: onze vestiging in Oegstgeest.


Complete boxspringset van Pullman Express

Complete boxspringset van Pullman, inclusief topper en hoofdbord voor € 2899,- (vanafprijs, 160/180/200).
Pullman Express, tegen meerprijs verkrijgbaar met ander hoofdbord, andere matrassen en toppers, of in verstelbare uitvoering.


Zelf thuis, op je gemak je persoonlijke Original of andere Auping samenstellen?

Bepaal thuis of je een hoofdboard wilt, welke matras(sen), bekijk alle kleurmogelijkheden en kies al dan niet voor verstelbaarheid met de hand of luxueus met motoren… Met de unieke Auping-configurator. Je kiest van elke component, vanaf de pootjes tot en met matras, welke uitvoering en wij zorgen ervoor dat het bed voor 100% conform jouw smaak en wensen binnenkort de erecatcher van jouw slaapkamer gaat worden! Op het scherm zie je de gevolgen van je keuzes in beeld, terwijl het prijskaartje ook meteen duidelijk is.


Voor nog veel meer koopjes, kijk op onze Winkelopruiming & showroommodellen pagina!

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service