Bekijk hier onze acties!                                                    

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Advies

Ons advies

Wanneer heb je advies nodig/ Als je ergens geen of weinig verstand van hebt. Toch? Slapen, dat kun je al, maar dat betekent nog niet dat je ook echt verstand hebt van bedden. Gelukkig heeft je lichaam dat al wel een beetje, dat kan met de nodige professionele hulp best een verantwoorde keuze maken, als je tenminste goed luistert naar wat je lichaam heeft te melden.

Welgemeend advies: kom altijd in de morgenuren een bed testen. Dan ben je fris en alert. Hoe later op de dag, hoe begeerlijker een bed zal lijken! Elk bed…

Het perfecte bed voor jouw situatie

Bij Dreamzzz word je goed, openhartig en consequent geadviseerd. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. In veel winkels word je namelijk geacht zelf uit te zoeken wat je prettig vindt en dat lijkt aantrekkelijk, maar dat is het niet altijd. In werkelijkheid schuift de verkoper de verantwoordelijkheid dan door aan jou!  Je bent beter af als je goed wordt begeleid en persoonlijk geadviseerd.

Want de omstandigheden in de winkel zijn anders dan bij jou thuis. Met al je kleren aan en klaarwakker, reageert je lichaam anders op een bed dan het na een vermoeiende dag in de avond doet Toch is dat laatste aspect cruciaal!

Wensen en behoeften

Daarom krijg je bij ons een eerlijk, goed afgewogen en professioneel advies. Gratis én vrijblijvend: je hoeft het niet op te volgen, we willen niets opdringen. Maar we willen wel heel graag dat jij iedere avond verlangend uitkijkt naar het moment dat jouw bed je zal omringen met alle zorg die je slapend nodig hebt!

Daarom ook nemen we de tijd om jou goed te adviseren. Heb je weinig tijd? Maak dan een afspraak, dan reserveren we tijd voor jou op het moment dat het je beter uitkomt! Meer weten over hoe belangrijk slapen voor je gezondheid is? Bekijk onze blog: Hoe jij gezond kan slapen.

Professioneel advies

Daarom zijn wij zo eigenwijs je toch te willen adviseren als het er om gaat het beste bed voor jou te kiezen. Omdat we er niets voor voelen dat je veel te vaak badend in het zweet wakker zult worden op een matras die voor jouw lichaam niet goed genoeg ventileert. We willen evenmin het risico lopen dat je in de wintermaanden in een onverwarmde slaapkamer constateert dat jouw slow foam matras niet voldoende warm wordt en hard en oncomfortabel blijft. Of dat je constant last hebt van een zeurende pijn in de onderrug.

Het zijn een paar voorbeelden uit heel veel mogelijkheden, want het kiezen van een goed bed, met name de matras, is geen kleinigheid. Je mag niet over één nacht ijs gaan, als je begrijpt wat we bedoelen.

Bezoek onze winkels

Als je op zoek bent naar persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste bed, dan ben je bij Dreamzzz aan het juiste adres. Onze deskundige en zeer ervaren medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte bed voor jouw slaapbehoeften en wensen.

Of je nu op zoek bent naar een bed van Auping, Tempur, Pullman, M line, Polypreen of Eastborn, een waterbed van Poseidon of ander merk, bij Dreamzzz hebben we een uitgebreide collectie van deze topmerken beschikbaar. We zijn breed gesorteerd in matrassen, bedbodems, toppers en bedtextiel, zodat we altijd het perfecte bed voor jou kunnen samenstellen.

Elk lid van het team van Dreamzzz heeft tientallen jaren ervaring in de beddenbranche en staat garant voor persoonlijk en deskundig advies. Bij ons staan jouw slaapbehoeften en -wensen centraal.

Bekijk onze winkels
Dreamzzz Rijswijk

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Dreamzzz Den Haag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Deze winkel gaat sluiten. Spectaculaire opheffingsuitverkoop.
Dreamzzz Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten