Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Bedden

Assortiment

Er zijn beddenwinkels die zich richten op complete slaapkamers. De ene keurig aangeklede na de andere al even keurige opgepoetste slaapkamer, compleet met nachtkastjes, kasten en hoofdborden volgt op de andere.

Andere slaapwinkels voeren een beperkt assortiment, waarbij de klemtoon ligt op een eigen merk. Of op heel goedkope matrassen. En dan zijn er nog de specialisten die veel merken hebben geselecteerd om de eenvoudige reden dat mensen verschillen en er dus een royale keuze moet zijn in passend slaapcomfort.

waterbed dreamzzz

Assortiment Dreamzzz

Maar Dreamzzz gaat nog een stap verder: we voeren niet alleen een breed assortiment aan slow foam, boxspring combinaties, latten-, schotel- en spiraalbodems, binnenvering matrassen en latex: we zijn zelfs het waterbed trouw gebleven.

Om twee redenen: het waterbed is een volwassen alternatief voor bijvoorbeeld de boxspring combinatie, maar ook omdat we onze klanten geen enkele mogelijkheid willen onthouden om iedere nacht weer heerlijk weg te dromen en gezond weer op te staan.

Het beste bed voor jouw wensen

Bij Dreamzzz is het criterium niet: wat is praktisch voor ons, maar het omgekeerde, waarmee maken we jou blij, wat is het ultieme slaapcomfort voor jou? Wat zijn de alternatieven?

We willen zeker weten dat jij ons dankbaar zult zijn, elke nacht/dag weer. Daar werken we aan en daarom gaat geen zee ons te hoog. Dus ook geen waterbed!

Vanuit onze professionele expertise hebben we natuurlijk de beste kussens voor jou geselecteerd. Gevuld met veertjes, dons of met moderne synthetische stoffen, van toonaangevende merken als Silvana, Ducky Dons en M line en nog andere.

Verschillende slaapsystemen

Meer weten over de verschillende slaapsystemen? Maak hieronder je keuze:

Bedden van Dreamzzz