Bekijk hier onze acties!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Waterbedden

Waterbedden

Terug van (nooit) weggeweest: het waterbed

Het waterbed is decennia geleden heel succesvol geweest. Het was zo populair dat inferieure aanbieders een kans kregen waardoor een deel van het publiek haakte teleurgesteld afhaakte. Dreamzzz heeft altijd vertrouwen gehad in het kwalitatief goede waterbed en we weten duizenden tevreden afnemers aan onze kant.

Een goed waterbed biedt meer comfort dan andere slaapsystemen en het gaat minimaal 2 x zo lang mee! In onze winkel in Rijswijk hebben we een compleet waterbedden walhalla ingericht voor de liefhebbers.

Dreamzzz bedden

Waterbedden van Dreamzzz

Moderne waterbedden, geproduceerd door degelijke fabrikanten zijn een fantastisch alternatief voor boxsprings en andere bedden. Dreamzzz blijft daarom de waterbedslaper trouw. Met een breed assortiment. Met goede voorlichting en service. We leveren, onderhouden, repareren en verhuizen waterbedden en dat zullen we blijven doen omdat het waterbed zoveel voordelen heeft ten opzichte van conventionele bedden.

  • Egale ondersteuning
  • Beter voor rug(gengraat)
  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Duurzamer dan alle andere bedden
  • Hygiënischer dan elk ander bed

Bestel alle mogelijke onderhoudsproducten en andere waterbedbenodigdheden gemakkelijk  en voordelig via: https://merkwaterbed.nl/product-categorie/onderhoud/

De meeste bestellingen worden gratis thuisbezorgd!

Verschillende soorten waterbedden

Voor een compleet assortiment waterbedden ben je welkom in onze winkel in Rijswijk. Dat is onze complete superstore met een keur aan waterbedden. De nieuwste modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn vind je hier overzichtelijk opgesteld. Maak je eigen weloverwogen persoonlijke keuze uit verschillende merken en de variëteit aan stabilisaties. Je vindt hier ook alle denkbare toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd!

Vormgeving van waterbedden

Moderne waterbedden zien er tegenwoordig net zo uit als een boxspring of een ander bed. Mooi dus. De bedden kunnen worden voorzien van achterwanden en voetborden. De zachte schuimstof randen (softsiders) die de feitelijke watermatras omsluiten, zijn bedekt door de speciale tijk en een lakenhoes, zodat menig waterbed zich uiterlijk in niets meer onderscheidt van een conventioneel bed. Maar het comfort zal altijd van een andere orde zijn en wie eenmaal heeft gekozen voor een goed waterbed die zal het slapen op water tot in lengte van jaren trouw blijven.

Wat dat laatste betreft: zelfs als je nog een hardsider waterbed thuis hebt staan, Dreamzzz heeft onderdelen en accessoires om je bed te verfraaien of te onderhouden. Al is het de hoogste tijd om over te stappen op een softside matras, die is namelijk echt veel comfortabeler.

Waterbedden - Dreamzzz

Waterbed onderhouden

Heb je al een waterbed en wil je een of meer onderdelen daarvan vervangen? Natuurlijk zijn we je graag van dienst. We kunnen elk denkbaar onderdeel van ieder soort waterbed leveren. Van complete matras tot en met een veiligheidsvoering of een ontluchtingspompje. Je bent voor deze producten van harte welkom in onze winkels, maar omdat we niet alles altijd in voorraad hebben is het misschien gemakkelijker om deze onderdelen digitaal te bestellen.

De verschillende merken waterbedden

Voor een compleet assortiment waterbedden ben je welkom in onze winkel in Rijswijk. Onze complete superstore met een keur aan waterbedden. De nieuwste modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn vind je overzichtelijk opgesteld. Maak je weloverwogen persoonlijke keuze uit verschillende merken en alle mogelijke stabilisaties. Je vindt hier ook alle denkbare toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd!

Waterbed kopen

Een waterbed is een servicegevoelig product dat zorgvuldig moet worden afgestemd op je lijf en leden en voorkeuren. Daarnaast moet het professioneel worden geïnstalleerd en afgesteld. En dan? Dan heb je een wereldbed dat in de warme maanden heerlijk koel en in de koude maanden behaaglijk warm is.

Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en egaal ondersteunend.

Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en toch egaal ondersteunend.

Let op: niet alleen het binnenwerk, ook het vinyl van de matras is voor je slaapcomfort van belang. Hoe beter de vinylkwaliteit, hoe comfortabeler en duurzamer het waterbed.

Kijk voor scherp geprijsde aanbiedingen op onze eigen waterbedden website: www.merkwaterbed.nl

Waterbed matras