Waterbedden

Het waterbed is (veel) populairder geweest dan het nu is. De slechte kwaliteit van sommige bedden van vroeger en de soms ronduit verkeerde voorlichting (of wat daarvoor door moest gaan) hebben veel waterbedslapers een teleurstellende ervaring opgeleverd. Dat is jammer en onterecht, want slapen op water kan een fantastische ervaring zijn die geen enkel ander matras kan bieden!

Moderne waterbedden, van degelijke fabrikanten verdienen een herkansing.

Dreamzz blijft de waterbedslaper terzijde staan. Met een breed assortiment van betrouwbare producenten. Goede voorlichting en service. We leveren, onderhouden, repareren en verhuizen waterbedden en dat blijven we doen!

Voor een supercompleet assortiment waterbedden ben je welkom in onze vestiging Voorburg. In Rijswijk hebben we ook waterbedden, maar in Voorburg hebben we de complete benedenverdieping met een keur van waterbedden ingericht. Poseidon, StretchTop, LunaLife en andere merken vind je daar overzichtelijk opgesteld.

Kies tussen de verschillende merken en de stabilisaties. Je vindt hier ook alle mogelijk toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd! Zie ook: waterbeddenshowroom.

In onze vestiging Rijswijk hebben we ook een assortiment waterbedden staan, maar hier vind je alleen de topmerken, StretchTop en Poseidon dus.

In de Haagse vestiging hebben we te weinig ruimte om ook het waterbed voldoende aandacht te kunnen geven.

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Slapen op water
Een waterbed is een servicegevoelig product dat zorgvuldig moet worden afgestemd op je lijf en leden en op jouw voorkeuren. Daarnaast moet het professioneel worden geïnstalleerd en afgesteld. En dan? Dan heb je een wereldbed dat in de warme maanden heerlijk koel en in de koude maanden behaaglijk warm is. Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en toch egaal ondersteunend. Let op: niet alleen het binnenwerk, ook de vinyl matras zelf is voor je slaapcomfort van belang. En nog meer voor wat betreft de duurzaamheid moet daarop worden gelet. Hoe beter de vinylkwaliteit, hoe duurzamer uw waterbed zal zijn. Hoe langer het mee zal gaan.

Vormgeving
Moderne waterbedden zien er tegenwoordig net zo uit als een boxspring of een ander bed, mooi dus. Ze kunnen uiteraard worden voorzien van achterwanden en voetborden. De zachte schuimstof randen (softsiders) die de feitelijke matras omsluiten, vallen onder de tijk en lakenhoes zodat een waterbed zich qua uiterlijk in niets onderscheidt van een conventioneel bed.
Wat dat betreft lijkt het waterbed dus meer dan ooit op andere bedden, maar het comfort zal altijd van een andere orde zijn en wie eenmaal heeft gekozen voor een goed waterbed, diegene zal het slapen op water tot in lengte van jaren trouw willen blijven.
Wat betreft de vormgeving: onze fabrikant StretchTop staat bekend om exclusieve kwaliteit èn dito vormgeving. Mooie, degelijke, geavanceerd geproduceerde waterbedden die tot de absolute top behoren. StretchTop is de grootste Europese fabrikant van waterbedden en de enige die zelf van a tot en met z de matrassen maakt. Het 3D vinyl van deze fabrikant is rekbaarder en daarmee superieur aan dat van alle andere leveranciers. StretchTop maakt tevens een geprofileerd vinyl dat over nog betere comforteigenschappen beschikt. Wat voor StretchTop geldt is tevens van toepassing op ons huismerk Comfortzone, dat wordt namelijk in dezelfde fabriek gemaakt.

Onze winkels
In onze winkels in Rijswijk en Voorburg voeren we ook het in Nederland  en daarbuiten nog steeds populaire merk Poseidon. Poseidon heeft tegenwoordig behalve de kwaliteit  de vormgeving hoog in het vaandel staan.
Dreamzzz Voorburg heeft de beschikking over een aparte waterbeddenkelder. Daar kun je in alle rust een uniek assortiment waterbedden vergelijken en van elk bed de specifieke voordelen ontdekken.
Heb je al een waterbed en wil je een of meer onderdelen daarvan vervangen? Natuurlijk zijn we je graag van dienst. We kunnen elk denkbaar onderdeel van ieder soort waterbed leveren. Van complete matras tot en met een veiligheidsvoering of een ontluchtingspompje. Je bent voor deze producten van harte welkom in onze winkels, maar omdat we niet alles altijd in voorraad hebben is het misschien gemakkelijker om deze onderdelen digitaal te bestellen.
Kijk voor superscherp geprijsde aanbiedingen op onze eigen waterbedden website: www.merkwaterbedden.nl

Vragen?
Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verantwoord beslissen en beantwoorden we alle vragen die je maar kunt stellen. Per mail of aan de telefoon. Natuurlijk ben je in onze winkels ook welkom met vragen over Merkwaterbed. Merkwaterbed.nl biedt de meest uitgebreide keuze uit vijf (!) verschillende merken watermatrassen en alle denkbare accessoires en onderdelen. Onze eigen merken, Aqualijn en Comfortzone zijn echte aanraders, maar je kunt ook kiezen uit de modellen van Stretch Top, Poseidon en Lunalife. We kunnen je nog veel meer vertellen over het slapen op water, maar dat heeft geen zin. Je moet het zelf voelen. Kom langs voor een boeiende excursie langs verschillende waterbedden en ook andere slaapsystemen. Dan zul je zelf voelen wat we bedoelen.

Service
Een waterbed is niet gemakkelijk te verplaatsen of te verhuizen; daarvoor moet het eerst worden leeggepompt. We verhuren je graag de professionele apparatuur die dat karwei gemakkelijker om te doen maakt. Voor een professionele verhuizing van jouw waterbed zijn we je ook graag van dienst en natuurlijk staan we voor je klaar met waterbedconditioner, vinylreiniger, reparatiesetjes, tijken, stretchlakens en wat je verder nodig heeft om uw nachten op water onvergetelijk comfortabel te maken… Want Dreamzzz blijft onbetwist de waterbeddenspecialist. Online (merkwaterbed.nl,) maar ook fysiek. Je kunt producten zoals vinylreiniger en waterbedconditioner in al onze winkels kopen.