Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Waterbedden

Waterbedden

Terug van (nooit) weggeweest: het waterbed

Het waterbed is decennia geleden heel succesvol geweest. Het was zo populair dat inferieure aanbieders een kans kregen waardoor een deel van het publiek haakte teleurgesteld afhaakte. Dreamzzz heeft altijd vertrouwen gehad in het kwalitatief goede waterbed en we weten duizenden tevreden afnemers aan onze kant.

Een goed waterbed biedt meer comfort dan andere slaapsystemen en het gaat minimaal 2 x zo lang mee! In onze winkel in Rijswijk hebben we een compleet waterbedden walhalla ingericht voor de liefhebbers.

Dreamzzz bedden

Waterbedden van Dreamzzz

Waterbed kopen? Als waterbeddenspecialist vind je bij Dreamzz moderne waterbedden en luxe waterbedden, geproduceerd door degelijke fabrikanten. Onze waterbedden zijn een fantastisch alternatief voor boxsprings en andere bedden. Dreamzzz blijft daarom de waterbedslaper trouw. Met een breed assortiment waterbedden. Met goede voorlichting en service. We leveren, onderhouden, repareren en verhuizen waterbedden en dat zullen we blijven doen omdat het waterbed zoveel voordelen heeft ten opzichte van conventionele bedden.

  • Egale ondersteuning
  • Beter voor rug(gengraat)
  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Duurzamer dan alle andere bedden
  • Hygiënischer dan elk ander bed

Bestel alle mogelijke onderhoudsproducten en andere waterbedbenodigdheden gemakkelijk  en voordelig via: https://merkwaterbed.nl/product-categorie/onderhoud/

De meeste bestellingen worden gratis thuisbezorgd!

Verschillende soorten waterbedden

Voor een compleet assortiment waterbedden ben je welkom in onze winkel in Rijswijk. Dat is onze complete superstore met een keur aan waterbedden. De nieuwste modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn vind je hier overzichtelijk opgesteld. Maak je eigen weloverwogen persoonlijke keuze uit verschillende waterbed merken en de variëteit aan stabilisaties. Je vindt hier ook alle denkbare toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd!

Vormgeving van waterbedden

Moderne waterbedden zien er tegenwoordig net zo uit als een boxspring of een ander bed. Mooi dus. De waterbedden kunnen worden voorzien van achterwanden en voetborden. De zachte schuimstof randen (softsiders) die de feitelijke watermatras omsluiten, zijn bedekt door de speciale tijk en een lakenhoes, zodat menig waterbed zich uiterlijk in niets meer onderscheidt van een conventioneel bed. Maar het comfort zal altijd van een andere orde zijn en wie eenmaal heeft gekozen voor een goed waterbed die zal het slapen op water tot in lengte van jaren trouw blijven.

Wat dat laatste betreft: zelfs als je nog een hardsider waterbed thuis hebt staan, Dreamzzz heeft onderdelen en accessoires om je waterbed te verfraaien of te onderhouden. Al is het de hoogste tijd om over te stappen op een softside matras, die is namelijk echt veel comfortabeler.

Waterbedden - Dreamzzz

Waterbed onderhouden

Heb je al een waterbed en wil je een of meer onderdelen daarvan vervangen? Natuurlijk zijn we je graag van dienst. We kunnen elk denkbaar onderdeel van ieder soort waterbed leveren. Van complete matrassen tot en met een veiligheidsvoering of een ontluchtingspompje. Je bent voor deze producten van harte welkom in onze winkels, maar omdat we niet alles altijd in voorraad hebben is het misschien gemakkelijker om deze onderdelen digitaal te bestellen.

De verschillende merken waterbedden

Voor een compleet assortiment waterbedden ben je welkom in onze winkel in Rijswijk. Onze complete superstore met een keur aan waterbedden. De nieuwste modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn vind je overzichtelijk opgesteld. Maak je weloverwogen persoonlijke keuze uit verschillende waterbed merken en alle mogelijke stabilisaties. Je vindt hier ook alle denkbare toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd!

Temperatuur waterbed

De beste temperatuur voor jouw waterbed is heel persoonlijk. Het hangt vooral af van of je van nature snel warm of koud bent. Bovendien is de temperatuur in de slaapkamer niet altijd hetzelfde. Dit is afhankelijk van de ventilatie, buitentemperatuur en de verwarming. In het begin moet je wat experimenteren met het afstellen totdat je de juiste temperatuur hebt gevonden.

Minimale temperatuur waterbed

De minimale temperatuur voor je waterbed is 24°C. Het is niet verstandig om het kouder in te stellen, omdat je lichaam dan te veel afkoelt en harder moet werken om je lichaamstemperatuur op peil te houden. In de zomer zet je de verwarming vaak een graatje lager. Hierbij adviseren wij om de temperatuur op 26°C te zetten.

Maximale temperatuur waterbed

De meeste verwarmingselementen kunnen ingesteld worden tot 32°C, terwijl sommige zelfs tot 36°C gaan. Deze hogere temperaturen zijn echter vooral bedoeld voor een snelle opwarming van je bed voordat je erin stapt tijdens koude winternachten. Zodra je in bed ligt, wordt aanbevolen om de temperatuur te verlagen naar 28°C.

Om een goede nachtrust te bevorderen, is het niet verstandig om het bed hoger te verwarmen dan 29°C. Bij hogere temperaturen kan je gaan zweten om overtollige warmte kwijt te raken.

Temperatuur waterbed winter en zomer

Naast de minimale en maximale temperatuur van je waterbed, zit er ook verschil in de zomer- en wintertemperatuur. Zoals besproken wordt in de winter de temperatuur vaak ingesteld op 28°C. Echter kan dit in combinatie met een winterdekbed en winterpyjama aan de warme kant zijn. Dan kun je zelf bepalen om de temperatuur lager te zetten. In de zomer wordt de temperatuur vaak ingesteld op 26°C.
Deze temperatuur zorgt ervoor dat zweet verdampt, waardoor je geen klam gevoel krijgt. Op deze manier houdt het waterbed je lichaam koel tijdens de zomer.

 

 

waterbed temperatuur
Waterbed matras

Waterbed kopen

Een waterbed is een servicegevoelig product dat zorgvuldig moet worden afgestemd op je lijf en leden en voorkeuren. Daarnaast moet een water bed professioneel worden geïnstalleerd en afgesteld. En dan? Dan heb je een waterbed dat in de warme maanden heerlijk koel en in de koude maanden behaaglijk warm is.

Een waterbed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en egaal ondersteunend.

Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en toch egaal ondersteunend.

Let op: niet alleen het binnenwerk, ook het vinyl van de matras is voor je slaapcomfort van belang. Hoe beter de vinylkwaliteit, hoe comfortabeler en duurzamer het waterbed.

Kijk voor scherp geprijsde aanbiedingen op onze eigen waterbedden website: www.merkwaterbed.nl