Waterbedden

Het waterbed is decennia geleden heel succesvol geweest, (veel) populairder dan het nu is. De slechte kwaliteit van sommige bedden van vroeger en de soms ronduit verkeerde voorlichting (of wat daarvoor door moest gaan) hebben indertijd veel waterbedslapers een teleurstellende ervaring opgeleverd. Dat is jammer en onterecht, want slapen op water kan een fantastische ervaring zijn die geen enkel ander matras kan bieden!

Slapen op water

Moderne waterbedden, geproduceerd door degelijke fabrikanten verdienen een herkansing. Dreamzzz blijft geloven in het waterbed en we willen daarom de waterbedslaper trouw terzijde staan. Met een breed assortiment van betrouwbare producenten. En met goede voorlichting en service. We leveren, onderhouden, repareren en verhuizen waterbedden en dat zullen we blijven doen! Omdat het waterbed heel veel voordelen heeft ten opzichte van conventionele bedden.

De verschillende merken waterbedden

Voor een super compleet assortiment waterbedden ben je welkom in één van onze vestigingen. Daar hebben we een complete superstore met een keur aan waterbedden ingericht. De nieuwste modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn vind je daar overzichtelijk opgesteld. Maak je weloverwogen persoonlijke keuze uit verschillende merken en alle mogelijke stabilisaties. Je vindt hier ook alle mogelijke toebehoren voor waterbedden. Je slaagt hier altijd! Zie ook: waterbedstore.

 

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Slaapcomfort op water
Een waterbed is een servicegevoelig product dat zorgvuldig moet worden afgestemd op je lijf en leden en op jouw voorkeuren. Daarnaast moet het professioneel worden geïnstalleerd en afgesteld. En dan? Dan heb je een wereldbed dat in de warme maanden heerlijk koel en in de koude maanden behaaglijk warm is.

Een bed dat precies de juiste mate van weerstand oplevert om jouw gewicht perfect te dragen en jouw ruggengraat optimaal te ontlasten. Soepel en toch stevig, meegaand en toch egaal ondersteunend.

Let op: niet alleen het binnenwerk, ook de vinyl matras zelf is voor je slaapcomfort van belang. En nog meer voor wat betreft de duurzaamheid moet daarop worden gelet. Hoe beter de vinylkwaliteit, hoe duurzamer uw waterbed zal zijn. Hoe langer het mee zal gaan.

Vormgeving van waterbedden
Moderne waterbedden zien er tegenwoordig vaak precies zo uit als een boxspring of een ander bed. Heel mooi dus. Deze bedden kunnen uiteraard worden voorzien van achterwanden en voetborden. De zachte schuimstof randen (softsiders) die de feitelijke watermatras omsluiten, zijn bedekt door de speciale tijk en een lakenhoes, zodat menig waterbed zich qua uiterlijk in niets meer onderscheidt van een conventioneel bed. Wat vormgeving betreft lijkt het waterbed dus meer dan ooit op andere bedden, maar het comfort zal altijd van een andere orde zijn en wie eenmaal heeft gekozen voor een goed waterbed, diegene zal het slapen op water tot in lengte van jaren trouw willen blijven. Wat dat laatste betreft: zelfs als je nog een hardsider waterbed thuis hebt staan, zelfs dan heeft Dreamzzz onderdelen en accessoires om je bed te verfraaien of te onderhouden. Of is het de hoogste tijd om over te stappen op een softside matras? Dat is namelijk echt een heel stuk comfortabeler...

Onze winkels
In onze winkels in Rijswijk en Oegstgeest voeren we de in Nederland zeer populaire merken Poseidon en Lunalife. Poseidon is een topmerk dat tegenwoordig ook de vormgeving van de bedden naar een heel hoog niveau heeft gebracht.

In de winkel in Rijswijk tref je een compleet assortiment waterbedden aan, ook die van ons eigen huismerk. Daar kun je waterbedden ook prima vergelijken met thermoplastische bedden, zoals die van M-Line, omdat die bedden het meest op een waterbed lijken.

Heb je al een waterbed en wil je een of meer onderdelen daarvan vervangen? Natuurlijk zijn we je graag van dienst. We kunnen elk denkbaar onderdeel van ieder soort waterbed leveren. Van complete matras tot en met een veiligheidsvoering of een ontluchtingspompje. Je bent voor deze producten van harte welkom in onze winkels, maar omdat we niet alles altijd in voorraad hebben is het misschien gemakkelijker om deze onderdelen digitaal te bestellen.

Kijk voor superscherp geprijsde aanbiedingen op onze eigen waterbedden website: www.merkwaterbed.nl

In onze Pop-up-Store in Oegstgeest kun je ook kennismaken met waterbedden van verschillende merken. Daar vind je de bestverkochte modellen van Poseidon en Lunalife.

Vragen over een waterbed?
Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verantwoord beslissen en beantwoorden we alle vragen die je maar kunt stellen. Per mail of aan de telefoon. Natuurlijk ben je in onze winkels ook welkom met vragen over Merkwaterbed, onze webshop. Merkwaterbed.nl biedt de meest uitgebreide keuze uit verschillende merken watermatrassen en alle denkbare accessoires en onderdelen. Met onze service kun je jouw bestaande waterbed ombouwen, onderhouden of repareren, ongeacht het merk! We hebben een uitgebreid assortiment complete bedden en onderdelen van verschillende merken, zoals Poseidon, Aqualijn en Lunalife. We kunnen je nog veel meer vertellen over het slapen op water, maar dat heeft niet zoveel zin. Beter is het zelf voelen. Kom langs voor een boeiende excursie langs verschillende waterbedden en andere boxspring combinaties. Zodat je zelf het verschil kunt ervaren tussen de alle mogelijke waterbedden en andere comfortabele bedden, zoals de boxsprings.

Waterbed service
Een waterbed is niet gemakkelijk te verplaatsen of te verhuizen; daarvoor moet het eerst worden leeggepompt. We verhuren je graag de professionele apparatuur die dat karwei gemakkelijker om te doen maakt.

Met een professionele verhuizing van jouw waterbed zijn we je ook graag van dienst en natuurlijk staan we voor je klaar met waterbedconditioner, vinylreiniger, reparatiesetjes, tijken, stretchlakens en wat je verder nodig hebt om jouw nachten op water onvergetelijk comfortabel te maken… Want Dreamzzz blijft onbetwist de waterbeddenspecialist.

Online (www.merkwaterbed.nl) maar ook fysiek. Serviceproducten zoals vinylreiniger en waterbedconditioner kun je in al onze winkels kopen.