Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Eastborn

Specialiteiten Eastborn

Eastborn, geboren in het Oosten, dat kun je in dit geval gerust letterlijk nemen. In het Oosten van ons land, in Vroomshoop om precies te zijn, staat namelijk al vele jaren een beddenfabriek die met name sinds 1959 furore maakt: Eastborn.

Het merk mag dan al een behoorlijke geschiedenis achter zich hebben, het is toch vooral de favoriet van een jong publiek en van mensen die zich jong zijn blijven voelen. Specialiteiten van Eastborn: boxspring combinaties en binnenvering matrassen. Uiteraard verkrijgbaar in vlakke en in elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Binnenvering

Eastborn maakt tegenwoordig deel uit van het Scandinavische Hilding Anders concern dat ook verantwoordelijk is voor zulke prestigieuze merken als Pullman en Carpe Diem. Je profiteert volledig van de Scandinavische know how van het bedden maken als je een Eastborn bed of matras koopt. Kijk naar de glorieuze afwerking, test de innovatieve pocketveren van het binnenwerk en geniet van de gestoffeerde boxen, de fraaie achterwanden en de verfijnde toppers. Voel je gedragen en relax…! Je haalt meer uit je leven als je goed slaapt.

Modern Design

Het is de combinatie van modern design en de aantrekkelijke prijs van de bedden die ze populair maakt. Afgezien van het slaapcomfort natuurlijk, dat spreekt voor zich.

Eastborn is het merk dat veel waar voor zijn geld biedt en er nog fantastisch uitziet ook!

Duurzaam

Eastborn bedden worden duurzaam geproduceerd van eersteklas materialen die heel lang meegaan. Je zult er dus vele jarenlang plezier van hebben. Natuurlijk ga je niet over één nacht ijs, je kunt deze heerlijke bedden naar hartenlust uitproberen in onze vestiging Rijswijk waar je Eastborn onder meer ook kunt vergelijken met de bedden van Pullman en nog andere merken.