Servicedienst

Dreamzzzz heeft de beschikking over een eigen servicedienst en al lijkt dat misschien niet zo bijzonder, dat is het wel. Want onze servicedienst doet meer dan bedden opleveren en installeren.

Zo zorgvuldig als we adviseren, zo zorgvuldig monteren we ook. We brengen jouw slaapcomfort naar de slaapkamer, want daar moet jouw/jullie bed komen te staan. We verwijderen jouw oude bed, nemen de matras gratis mee voor recycling. Uiteraard bouwen we jouw nieuwe bezit zorgvuldig op. Na afloop ruimen we alle emballage op (je zult staan te kijken hoeveel dat is) op en dan pas nemen we afscheid en laten we jou alleen met jouw nieuwe bed: dat wordt een ultiem genietmoment! Jouw nieuwe bed komt in je eigen kamer nog veel meer tot zijn recht dan bij ons in de winkel, waar het tussen zoveel soortgenoten staat!

We monteren garderobekasten (alleen als die door ons zijn geleverd) en we verplaatsen en/of verhuizen waterbedden. Aan die laatste, de waterbedden, voeren we ook reparaties uit, zelfs als het bed niet door ons is geleverd. Dat doen we in sommige gevallen door het hele land, in opdracht van onze eigen on line waterbeddendiscount www.merkwaterbed.nl

De servicedienst van Dreamzzz is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie: elke klant terzijde staan met raad en daad, voor, tijdens en na de koop.

Dienstverlening zit ons in de genen.

  • Persoonlijk advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service