Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Merken

Onze merken

Dreamzzz voert bekende merken zoals Auping en Pullman, M line en Tempur, maar we onderscheiden ons ook door wat onbekendere zoals Eastborn en Polypreen op te nemen in ons assortiment. Waarom? Omdat ze een prima kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Dat geldt ook voor Norma, een iconisch merk dat een tijd van de markt is verdwenen, maar nu weer terug is met een mooi product!

In onze vestiging in Rijswijk kun je behalve met boxsprings en lattenbodems, ook kennis maken met een breed assortiment waterbedden. Van topmerken zoals Poseidon, of Lunalife en Aqualijn (eigen merk). We zijn van alle markten/merken thuis als het om bedden gaat. Breed gespecialiseerd!

Winkel Dreamzzz Oegstgeest

Dreamzzz: veel te kiezen

Dreamzzz heeft drie vestigingen die veel gemeenschappelijk hebben, maar die ook alle drie verschillen, vooral wat betreft assortiment.
In onze Haagse winkel laten we je kennis maken met de gevestigde reputaties van het Nederlandse Auping en Pullman . Onze winkel ligt aan de drukke Theresiastraat, maar binnen kom je helemaal tot rust. Ervaar de grote verschillen tussen deze merken die elk op hun eigen manier luxe en comfort combineren.

Beddenzaak Rijswijk

In al onze winkels vind je Pullman bedden omdat we het ambachtelijke vakmanschap en het scherpe oog voor detail van dat merk waarderen (vakmensen onder elkaar). In onze vestiging in Rijswijk maak je ook kennis met M line, de thermoplastische matrassen naar NASA-ontwerp. De bedden van Norma vind je ook in deze vestiging. Terug van weggeweest en terecht want met groot vakmanschap geproduceerde bedden!

Dreamzzz Rijswijk heeft vervolgens nog een uniek assortiment waterbedden voor je klaar staan, van de bekende merken (zie verderop), maar je kunt hier ook terecht voor de verleidelijke boxspringcollectie van Eastborn, het voordelige zusje van Pullman.

Over prijs gesproken: heel budgetvriendelijk is ook Polypreen, een Belgisch merk dat niet zo aan de weg timmert. Bescheiden, ook in prijs, maar niet in prestaties. De moeite van een kennismaking meer dan waard, ook al omdat deze fabrikant heel flexibel is en aan alle individuele eisen tegemoet kan komen.

Korting bij Auping

Dreamzzz Oegstgeest

De collectie van deze winkel wordt steeds breder en interessanter. Matrassen en bedden van M line, Pullman, Norma en het exclusieve Tempur plus nog andere merken. Hier hebben we de ruimte voor een grote matrassenopslag en die benutten we door veel matrassen in voorraad te houden. Snel een matras nodig? We hebben altijd een passend type en maat matras beschikbaar. Bij ons kun je terecht voor diverse matras merken.

Behalve op matrassen ligt de nadruk in deze winkel op boxspring combinaties en op het uitgebreide assortiment bedtextiel. Daarnaast verkopen we in deze vestiging ook onze showroommodellen uit; er zijn daarom geregeld echte koopjes te scoren.

Deze ruime winkel is gemakkelijk bereikbaar en er is heel veel gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kom binnen en relax!!!

Polypreen matrassen en bedden

Deze grote Belgische fabrikant produceert koudschuim en andere materialen die door tal van gerenommeerde matrasfabrikanten in hun producten worden verwerkt. Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen matrassen- en beddenlijn ontwikkeld en we kunnen zondermeer zeggen dat die zeer aantrekkelijk is geprijsd.

Klassiek van vormgeving, altijd fraai afgewerkt. Binnenwerk van koudschuim, pocketvering, thermoplastisch schuim of latex. Je kunt kiezen uit een keur van bekledingsstoffen in allerlei kleuren en tinten. Er is volop keuze in matrassen, boxen, toppers en hoofdborden. Polypreen biedt veel waar voor het geld. Het kan aan bijna iedere individuele wens tegemoetkomen. Dat wil dus zeggen: maatwerk mogelijk, in alle opzichten!

In onze vestiging Rijswijk laten we je graag kennis maken met dit bescheiden merk dat niet veel aan de weg timmert, maar een goed en voordelig alternatief is voor de meer bekende namen.

Polypreen matrassen en bedden

Pullman bedden en matrassen

Pullman is niet meer uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken. Eastborn en M line niet uit de winkel in Rijswijk. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn, ze worden in eigen land geproduceerd.

Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die je in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog, dat merk is uniek in vormgeving. Zij zijn de uitvinders van de spiraal bedbodem, maar tegenwoordig ook vertrouwd met andere slaapsystemen, zoals boxspring combinaties.

Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: het is nog steeds een topspecialist in boxspring-combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd. Van oorsprong was het een Amerikaans merk, maar onze modellen worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

Dreamzzz Rijswijk, dé waterbedspeciaalzaak

Dreamzzz blijft als een van de weinige slaapspeciaalzaken het waterbed trouw. In de
Rijswijkse vestiging staat een keur aan waterbedden op jou te wachten. Korte levertijden!
Zoals de veelgeprezen waterbedden van Aqualijn, ons degelijke en betrouwbare huismerk. Stel je hoge eisen aan comfort, afwerking en design? Probeer dan de fraaie (Smile!) bedden van het Nederlandse Poseidon dat met recht een waterbedpionier genoemd mag worden. Ongeëvenaard in keuze van matrassen en complete bedden. Poseidon munt uit in vormgeving en het produceert daarnaast matrassen met een bijzonder interieur. De top in waterbeddenland. Liever iets voordeliger? We hebben Lunalife voor je staan, degelijke Nederlandse waterbedden, populair in heel Europa vanwege prijs-kwaliteitverhouding. Kom en ervaar zelf de verschillen voordat je een weloverwogen keuze maakt.

boxspring Pullman-Detroit
Snurken

Kussens en zo…

Onze kussens selecteren we streng op kwaliteit, maar die van Silvana zijn echt goed, Ducky Dons is een ander merk dat we van harte aanbevelen, ook voor dekbedden. Van matrasfabrikanten zoals Tempur en M line hebben we ook kussens in voorraad.

Voor wie minder kieskeurig is (ten onrechte overigens), hebben we altijd eenvoudige voordelige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht.

Op dit moment een trending topic: bamboe kussens. Voordelig en comfortabel, heel goed ademend. Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker om rechtop te zitten op een waterbed. TV kijken of lezen, ontbijten wordt dan ook op minder zwaar gestabiliseerde watermatrassen mogelijk.