Merken

Onze merken

Dreamzzz voert bekende merken zoals Auping en Pullman, M line en Tempur, maar we onderscheiden ons ook door wat onbekendere zoals Eastborn en Velda op te nemen in ons assortiment. Waarom? Omdat ze een prima kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. In onze vestiging in Oegstgeest vind je geregeld ook andere merken die de moeite waard zijn. En niet te vergeten onze waterbedden, van topmerken zoals Poseidon, maar ook Lunalife en Aqualijn (eigen merk). We zijn van alle markten/merken thuis.

Winkel Dreamzzz Oegstgeest

Dreamzzz dé waterbedspeciaalzaak

Dreamzzz blijft als een van de weinige slaapspeciaalzaken het waterbed trouw. In de Rijswijkse vestiging staat en keur van waterbedden op jou te wachten. Daar staan de scherp geprijsde, maar zeer geprezen waterbedden van Aqualijn, ons degelijke en betrouwbare huismerk. Superieure waterbedden, zoals de fraaie (Smile!) bedden van het Nederlandse Poseidon dat met recht de waterbedpionier genoemd mag worden kun je vergelijken met de bedden van Lunalife, het budgetmerk van Poseidon.
Poseidon munt uit in vormgeving en het produceert daarnaast matrassen met een bijzonder interieur. Ook is het vinyl van Poseidon van topklasse en gaat het heel lang mee. Lunalife is wat soberder, maar net zo duurzaam en heel comfortabel. De top in zijn prijsklasse.

Beddenwinkel Dreamzzz Oegstgeest

Dit is ons matrassenparadijs. In deze winkel vind je matrassen van merken zoals Velda, Pullman, M line, aangevuld met ons eigen huismerk en showroommodellen van Tempur en Auping. Naast matrassen hebben we complete bedden, vooral boxsprings van diverse fabrikanten.

Matrassen om mee te nemen, luxe boxsprings die op bestelling worden gemaakt en thuis geïnstalleerd, een wisselend assortiment van dekbedovertrekken en ander slaapkamertextiel, je vindt het alleemaal in deze vestiging die steeds weer verrast met nieuwe aanbiedingen. Hier koop je een compleet bed waar je jarenlang plezier van hebt of een dekbedovertrek dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt maar dat er zo goed uitziet dat je het niet kunt laten liggen voor die prijs. Zo’n winkel! Kom gezellig langs, de parkeergelegenheid is enorm (alleen dinsdags niet, dan is er markt) en gratis.

Korting bij Auping

Velda, Eastborn en Tempur bedden

Het Belgische Velda levert kwalitatief goede boxspring combinaties  voor een scherpe prijs. Een bescheiden topfabrikant, ten onrechte nog niet erg bekend, maar populair onder echte kenners. In onze vestiging Oegstgeest en de winkel in Rijswijk laten we je er graag mee kennis maken.

Eastborn komt uit een fabriek in het Oosten van ons land, Vroomshoop om precies te zijn. Het zijn nuchtere mensen daar en zo zijn de bedden: boxspring combinaties en matrassen voor een aantrekkelijke prijs en fraaie vormgeving. De vestiging Rijswijk voert dit merk.

Tempur matrassen zijn er van stevig tot heerlijk zacht en meegevend. Dit merk komt de eer toe de NASA-technologie voor de consument bereikbaar te hebben gemaakt. Het is een groot, internationaal merk dat bij onze Haagse vestiging is te bewonderen. Om de bedden van deze slow foam pionier te testen moet je royaal de tijd nemen. Er zijn namelijk nogal grote onderlinge verschillen.

Die thermoplastische bedden van Tempur zijn fraai van vormgeving en heel mooi afgewerkt. Het prijskaartje is van navenant niveau. Het zijn exclusieve bedden voor een kieskeurig publiek.

Pullman bedden en matrassen

Pullman is niet meer uit onze winkels in Rijswijk en Den Haag weg te denken. Eastborn en M line niet uit de winkel in Rijswijk. Het zijn merken waar heel Nederland trots op kan zijn, ze worden in eigen land geproduceerd. Per merk en per type bed zijn we steeds op zoek naar eigenschappen die je in andere merken of typen tevergeefs zult zoeken. Auping bijvoorbeeld hoeft verder geen betoog, dat merk is uniek in vormgeving. Zij zijn de uitvinders van de spiraal bedbodem, maar tegenwoordig ook vertrouwd met andere slaapsystemen, zoals boxspring combinaties.
Pullman is niet voor niets de uitvinder van de boxspring: het is nog steeds een topspecialist in boxspring-combinaties. Prachtig afgewerkt en toch alleszins redelijk geprijsd. Van oorsprong was het een Amerikaans merk, maar onze modellen worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

boxspring Pullman-Detroit

Dreamzzz dé waterbedspeciaalzaak

Dreamzzz blijft als een van de weinige slaapspeciaalzaken het waterbed trouw. In de vestingen van Rijswijk en Oegstgeest staan waterbedden op jou te wachten, maar vooral in Rijswijk komt de waterbedliefhebber volledig aan zijn/haar trekken.

Daar staan de scherp geprijsde, maar zeer geprezen waterbedden van Aqualijn, ons degelijke en betrouwbare huismerk. Superieure waterbedden, zoals de fraaie (Smile!) bedden van het Nederlandse Poseidon dat met recht een waterbedpionier genoemd mag worden, kun je testen in de vestigingen Rijswijk en Oegstgeest.
Poseidon munt uit in vormgeving en het produceert daarnaast matrassen met een bijzonder interieur.

Kussens en zo…

Onze kussens selecteren we streng op kwaliteit, maar die van Silvana zijn echt goed, Ducky Dons is een ander merk dat we van harte aanbevelen, ook voor dekbedden. Van matrasfabrikanten zoals Tempur en M line hebben we ook kussens in voorraad.

Voor wie minder kieskeurig is (ten onrechte overigens), hebben we altijd eenvoudige voordelige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht.

Op dit moment een trending topic: bamboe kussens. Voordelig en comfortabel, heel goed ademend. Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker om rechtop te zitten op een waterbed. TV kijken of lezen, ontbijten wordt dan ook op minder zwaar gestabiliseerde watermatrassen mogelijk.

Snurken