Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Toppers

Toppers

De topdekmatras, wordt in de wandeling ook wel ‘topper’ genoemd. Die koosnaam is best terecht, want deze dunne matras die bovenop een dikke matras wordt gelegd, levert in de praktijk vaak echte topprestaties.

waterbed temperatuur

Topmatras

De topmatras heeft nog maar recentelijk de Nederlandse slaapkamers veroverd, maar is toch al niet meer weg te denken. Met name de boxspring fabrikanten leveren bijna geen bed meer zonder ‘topper’ zoals deze dunne matras in de wandeling wordt genoemd.

Nieuwe bedden zijn dus vaak inclusief topper, maar je kunt zo’n matras natuurlijk ook los kopen. En daarmee je bestaande bed een comfortboost te geven.

Bescherming matras

De topper beschermt de matras die eronder ligt en voegt er comfort aan toe. De dikte van de matras varieert sterk, sommige zijn een paar centimeter dik, andere benaderen de 10 cm.

Topper tweepersoonsbed

De topper is bijna altijd tweepersoons (dat hoeft niet, er zijn ook éénpersoons toppers) en dekt vaak twee matrassen af die zodoende tot één geheel worden gemaakt. Voor verstelbare bedden zijn toppers ontwikkeld met middenscheiding, zodat de gebruikers van het bed hun individuele stand kunnen kiezen. Je ziet: voor elk bestaand bed is er een passende topper (pardon: topdekmatras). Slaap je nog op een bed zonder topper? Maak er dan een topbed van en kom in onze winkels uitzoeken welk type je voorkeur heeft. Dan wil je binnenkort nooit meer zonder!

Vullen en afwerking topmatras

De vulling en afwerking van de topmatras varieert van fabrikant tot fabrikant. Het populairst zijn foam, slow foam en latex. Wol, katoen, zijde en paardenhaar zijn andere materialen die worden toegepast.