Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Kussens / Dekbedden

Kussens / Dekbedden

Wij van Dreamzzz vinden dat er te vaak te weinig aandacht wordt besteed aan de keuze van een passend kussen. Een goed gekozen kussen is de bekroning van je slaapcomfort, een verkeerde keuze pakt slecht uit voor je nachten.

Het kussen is hoofdzaak!

Kies je kussen met zorg, het is een echte hoofdzaak, letterlijk. Je hoofd is zwaar en om tot rust te kunnen komen moet het deugdelijk worden ondersteund om te kunnen uitrusten. Kies je voor een kussen van Silvana, dan probeer je uit welke kleurcode (=stevigheid) bij je past. De kussens van Ducky Dons zijn het proberen ook zeker waard en van M line en bijvoorbeeld Tempur hebben we ook kussens in het assortiment.

Kapokvulling

Voor wie de prijs belangrijk vindt (jammer, een goed kussen is echt belangrijk en het is niet voordelig) hebben we betrekkelijk eenvoudige modellen beschikbaar. Voor een paar tientjes kun je al bij ons terecht. Onze bamboekussens bijvoorbeeld ademen goed en ze zijn niet duur. Terug van weggeweest: kussens met kapokvulling, je oma en opa hebben er vast gehad. Heerlijk ouderwets en niet prijzig.

V-Vormig

Voor waterbedliefhebbers hebben we een speciaal V-vormig kussen in voorraad. Dat maakt het gemakkelijker op een waterbed rechtop te zitten. Ook voor een gewoon, niet verstelbaar bed is het V-Kussen een uitkomst voor wie graag rechtop wil zitten in bed. Gezellig een ontbijtje of een boekje lezen…

Hoofdkussens

Kies je kussen met zorg en laat je adviseren. Een hoofdkussen is, de naam zegt het al, een echte hoofdzaak. Laat je daarom adviseren. Wij nemen er de tijd voor, omdat het belangrijk is. Doe dat ook. Probeer een kussen uit voor je het koopt, ook als het een heel voordelig exemplaar is!

Dekbedden

Je wilt comfortabel liggen op je matras, maar ook graag ergens ónder. De deken heeft afgedaan en plaatsgemaakt voor moderner slaapcomfort: het dekbed. De keuze daarin is groot. Dons met name, is geweldig. Het weegt weinig en het isoleert formidabel. Daarnaast is het heel comfortabel. Hoe hoger het gehalte aan veertjes in een dons en verencombinatie zitten, hoe voordeliger een donzen dekbed wordt. Naarmate de vulling van het dekbed meer bestaat uit dons, hoe comfortabeler en lichter in gewicht het wordt. En duurder, maar zo lekker…!

Dekbed met synthetische vulling

Toch liever een dekbed met een synthetische vulling? Of schapenwol? We lichten je graag verder voor. Elk product heeft eigen voor- en nadelen en we belichten graag elk aspect, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken waar je geen spijt van krijgt maar, integendeel, jarenlang plezier van zult hebben.

Slaapkamer inrichten

Onze slaapkamers tuigen we steeds meer op tot echte leefkamers die gezien mogen worden. Natuurlijk heeft Dreamzzz ook in dat opzicht een grote keuze in textiel waarmee je de slaapkamer perfect in eigen stijl kunt inrichten. Met elk persoonlijk accent dat je eraan wilt geven: klassiek, sportief, romantisch, modern of neutraal. Kijk verder onder: bedtextiel.

Boxspring van Dreamzzz