Bekijk hier onze acties!                                                    

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Auping

Ontstaan Auping

Een smid uit Deventer komt de eer toe de spiraalbodem te hebben ontwikkeld. Johannes Albertus Auping kreeg in 1888 van het Deventer’ ziekenhuis het verzoek om bedden te leveren die hygiënischer moesten zijn dan de toen populaire stromatras. Hij ontwierp een stalen frame met daarin een matrasdrager van gevlochten staaldraad. Ademend, hygiënisch en uniek, want niemand anders was op dat idee gekomen.

In 1890 leverde Auping zijn eerste bedden aan het Amsterdamse Burgerziekenhuis met een verbeterde, want verende matrasdrager van staaldraad.

Beddenfabrikant Auping

In 1912 legde Johannes Albertus de eerste steen voor een fabriek die tot op heden bestaat en die nog steeds in Deventer is gevestigd, al is het inmiddels wel op een andere locatie. Zijn uitvinding heeft een grote vlucht genomen en Auping is uitgegroeid tot een internationaal opererende beddenfabrikant.

Je vindt de bedden van Auping in onze winkel in Den Haag.

Zelf thuis, op je gemak je persoonlijke Auping Original samenstellen?

Auping Configurator

Bepaal thuis of je een hoofdboard wilt, welke matras(sen), bekijk alle kleurmogelijkheden en kies al dan niet voor verstelbaarheid met de hand of luxueus met motoren… Met de unieke Auping-configurator. Je kiest van elke component, vanaf de pootjes tot en met matras, welke uitvoering en wij zorgen ervoor dat het bed voor 100% conform jouw smaak en wensen binnenkort de eyecatcher van jouw slaapkamer gaat worden! Op het scherm zie je de gevolgen van je keuzes in beeld, terwijl het prijskaartje ook meteen duidelijk is.

Auping boxspring

Hoewel Auping tegenwoordig ook boxspring combinaties maakt, blijft de reputatie van het merk toch nog sterk verbonden met de spiraal bedbodems die tegenwoordig niet meer lang- maar breed gespannen zijn en die in de loop der jaren steeds verder zijn geperfectioneerd.