Bekijk hier onze acties!                                                    

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Bedtextiel

Bedtextiel

De slaapkamer begint meer en meer ook een woonvertrek te worden. We lezen er een boek, kijken tv, vieren met een ontbijtje het weekeinde. Met al die activiteiten wordt de styling van de slaapkamer steeds belangrijker. Met name de aankleding van het bed.

Zoals de matras bepalend is voor het slaapcomfort van je bed, zo is het bedtextiel belangrijk voor het uiterlijk en de sfeer daarvan.

Dekbedovertrekken

Dreamzzz voert een uitgebreid assortiment dekbedovertrekken in alle soorten en maten en dessigns. Van zijdezacht satijn tot en met overtrekken met textielapplicaties en van unikleuren tot met bonte voorstellingen. Let op de maat, het overtrek moet jouw dekbed perfect omsluiten. Ander aspect: de wasbaarheid, een effen overtrek is in dat opzicht praktischer dan een exemplaar met allerlei opgenaaide applicaties.

Heel apart en vooral heel handig en comfortabel: dekbedovertrekken met rondom een ritssluiting. Nooit meer problemen met het opstropen van het laken langs de randen van het dekbed, geen irritatie maar gemak. Kijk op de video hoe simpel het is… Maak er kennis mee in onze winkels en kies uit onze voorraad of, als dat je smaak niet is, kies een patroon dat naar je zin is en we bestellen het voor je! Kijk hier hoe simpel!

Hoeslakens

Hoeslakens zijn voor het uiterlijk van je bed niet zo bepalend als het dekbedovertrek, maar voor het slaapcomfort daarvan van groot belang. Het hoeslaken van jersey, zoals de bekende lakens van Belladonna, is heerlijk zacht en een beetje stroef. De jersey weeftechniek zorgt voor de stretcheigenschap van deze lakens. Ze trekken altijd strak! In heel veel verschillende kleuren leverbaar, ook van Dommelin. Dommelin maakt ook prachtige hoeslakens van percal katoen. Ze zijn heerlijk glad omdat ze anders zijn geweven. Percal voelt zijdeachtig aan, maar heeft alle prettige eigenschappen van katoen, zoals een goede ventilatie en groot vochtopnemend vermogen. Let op kwaliteit; vertrouw spotgoedkope hoeslakens niet!

Merken dekbedovertrekken

Wat stof betreft: de meeste overtrekken zijn van al dan niet getwijnde katoen gemaakt, eventueel gemengd met een kunstvezel voor extra sterkte. Zuivere katoen ademt goed en is daarom aan te bevelen voor mensen die veel of overmatig transpireren. We voeren bekende en gereputeerde merken zoals Beddinghouse, Auping en Dommelin.

Moltons

Moltons die de matras afdekken of speciale hoeslakens met een coating die de matras maximaal beschermt maar die toch ook ademt: we hebben het in voorraad en demonstreren graag de kwaliteiten. Kom naar de winkel en ervaar zelf hoe het voelt, wat de voor- en de eventuele nadelen zijn. We hebben verstand van zaken, we weten waar we over praten en als je speciale wensen hebt, ten aanzien van de maatvoering bijvoorbeeld, dan komen we daar graag aan tegemoet. Slapen is bij uitstek een uiterst persoonlijke activiteit. Daarom begeleiden wij je persoonlijk naar de beste, de meest verantwoorde keuze.

North-bed-in-slaapkamer