Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Ledikanten

Ledikanten

Een fabrikant als Auping is altijd ledikanten blijven maken, want wat is de befaamde Auronde anders dan een ledikant? Andere Nederlandse fabrikanten zijn gespecialiseerd het ontwerpen en produceren van ledikanten, nachtkastjes, achterwanden en andere meubels voor de slaapkamer. Van Os Slaapkamers is zo’n merk dat al decennialang steeds nieuwe modellen ontwerpt en klassiekers blijft produceren.

Merken

Steel & Stockings is nog niet zo lang op de markt: stoer design door vrouwen (zeggen ze zelf).

Ledikanten van rubberwood, eiken, staal of combinaties daarvan. Design afgewisseld met industriële vormgeving maar altijd voorzien van verrassende details. Een lamp die ook dient als dressboy of kapstok en ruimte biedt voor schoenen. Origineel, gedurfd en eigen

Bedden en andere slaapkamermeubels om met plezier en soms een lach naar te kijken! Eigenzinnig, origineel. We laten je er graag mee kennis maken!

Het merk: Van Os

Van Os slaapkamers is een wat traditioneler merk. Degelijk, betrouwbaar en veelzijdig. Wat te denken van een achterwand, nachtkastjes en een garderobekast die allemaal dezelfde afwerking hebben en daardoor een onlosmakelijk en logisch geheel vormen? Van Os is een echte houtbewerker en dat betekent dat aan de individuele wensen van klanten tegemoetgekomen kan worden. Dat zal echter bijna nooit nodig zijn, want deze fabrikant voert een zo breed assortiment in zoveel houtsoorten in naturel of in lakkleuren, dat er aan ieders behoefte en smaak tegemoet kan worden gekomen.

Barossa bed - Dreamzzz