Spiraalbodems

Wie spiraalbodem zegt bedoelt meestal Auping. Dat merk is niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers: better nights, better days. Het Nederlandse merk is de trotse uitvinder van de spiraalmatrasbodem en het was een van de eerste merken die een in alle standen verstelbaar bed wist te ontwikkelen.

Wat ooit begon als de uitvinding van een Deventer’ smid resulteerde in een van de leidende Europese bedfabrikanten van tegenwoordig.

Nog steeds maakt Auping veel werk van de verstelbaarheid van de bodems en van frames die door topontwerpers worden vormgegeven.

Door de spiraalbodem krijgen de Auping matrassen veel gelegenheid om te ventileren.

 

Zowel de verstelbare als de niet-verstelbare bedden van Auping zijn duidelijk herkenbaar door de volstrekt eigen stijl van vormgeving. Inclusief bijpassende achterwanden en/of nachtkastjes, lampen en andere accessoires. Auping behoort wat betreft design tot de internationale top. De verstelbare uitvoeringen zijn met de hand of met servomotoren te bedienen. Voor alle varianten geldt: echte leefbedden met een prachtig uiterlijk.

 

Natuurlijk zijn de matrassen van Auping helemaal afgestemd op de unieke onderstellen van het merk en de dwars gespannen spiraalbodems die net zo bijzonder zijn. Ook op het gebied van de matrassen besteedt de Koninklijke Auping veel aandacht aan vormgeving en afwerking. Een product van deze fabrikant is altijd onderscheidend en herkenbaar. We voeren het Auping assortiment in al onze vestigingen, maar in Den Haag en Rijswijk tref je het breedste assortiment aan.