Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Contact

071-5328240 rijswijk@dreamzzz.nl

Kom langs in onze winkel in oegstgeest

Ommevoort 6 2341 VV Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Merken in deze winkel

Silvana kussens en dekbedden Pullman bedden Mline matrassen Tempur bedden

Sinds 2020 is Dreamzzz vertegenwoordigd in Oegstgeest. We zijn te vinden in het Winkelcentrum Lange Voort, op Ommevoort 6. Een prachtige locatie, goed bereikbaar en met genoeg parkeerruimte in de onmiddellijke omgeving van de winkel.

Deze vestiging van Dreamzzz heeft een wat andere opzet dan onze andere vestigingen. Omdat we hier meer ruimte hebben, houden we een uitgebreid assortiment matrassen aan. In zowel de lagere als de hogere prijscategorie. Ideaal voor iedereen die snel een matras nodig heeft van een topmerk of van onze huiscollectie. Ook voor boxsprings van de bekende merken ben je hier aan het goede adres en voor koopjesjagers zijn er altijd showroommodellen te scoren!

Dreamzzz Oegstgeest is behalve in matrassen en boxsprings ook gespecialiseerd in het exclusieve Amerikaanse merk Tempur, bekend van het NASA traagschuim en de boxspring bedden van het Nederlandse Norma. Snel een of meer matrassen nodig, snuffelen in een grote voorraad bed-textiel of uitgebreid de tijd nemen om te bepalen met welk maatwerk bed je gebaat bent: we rusten niet voor je naar volle tevredenheid geholpen bent.

Let op: Kom gezellig binnen: warm welkom van dinsdag tot en met zaterdag op Ommevoort 6 in Oegstgeest. Wat parkeren betreft: dinsdag is marktdag, recht tegenover onze winkel is er dan een gezellige markt, maar parkeren is dan wat moeilijker…

Dreamzzz Oegstgeest is een fijne mix van een conventionele beddenwinkel en een pop-up-store met een steeds wisselend actueel aanbod. Snel een of meer matrassen nodig, snuffelen in een grote voorraad bed-textiel of uitgebreid de tijd nemen om te bepalen met welk maatwerk bed je gebaat bent: we rusten niet voor je naar volle tevredenheid geholpen bent.

Let op: Kom gezellig binnen: warm welkom van dinsdag tot en met zaterdag op Ommevoort 6 in Oegstgeest. Wat parkeren betreft: dinsdag is marktdag, recht tegenover onze winkel is er dan een gezellige markt, maar parkeren is dan wat moeilijker…

Stuur een bericht of vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen