Bekijk hier onze acties!                                                    

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Gezondheid | Overgewicht

Een hard matras

Mensen met een ‘pondje meer’ krijgen te maken met tal van problemen waar slanke personen geen idee van hebben. Wie veel te dragen heeft belast daarmee het complete bewegingsapparaat, maar vooral rug en knieën hebben meer te lijden. Daarnaast oefent het gewicht ook meer neerwaartse druk uit op de matras en op dat deel van het lichaam dat daarmee in contact komt.

Voor zware mensen is een matras nodig die weerstand kan bieden, een harde matras dus, waarin je niet te veel kunt wegzakken. Stevige conventionele matrassen zijn er genoeg, maar toch zullen ze allemaal op termijn problemen krijgen met een dagelijkse belasting van (veel) meer dan 100 kg. Schuimstof- en binnenveringmatras slijten sneller dan normaal, de matras zal eerder moeten worden vervangen om voldoende steun te kunnen blijven geven.

Een waterbed

Hoe zwaarder je lichaam, hoe meer het heeft te verduren, ook in bed. Gelukkig is er wel een oplossing: water. In een zwembad voel je je gewicht minder dan op het droge. Het water omarmt en koestert je. Vertaal dat naar bedden en je komt uit bij een waterbed!! Het is misschien even wennen aan het idee, maar een waterbed heeft veel voordelen voor mensen met overgewicht. Water laat zich namelijk niet samendrukken en het wordt niet ‘moe’ jouw gewicht te dragen. Voor jou het meest geschikt: de Poseidon Perfect Motion. Dat is een combinatie van een ‘normaal’ bed en een waterbed. In de watermatras zit namelijk een piramidevormig geprofileerde plaat schuimstof opgesloten die het water bindt en in bedwang houdt. Daarom ligt deze matras ongekend stabiel en krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. Als bijkomend voordeel stap je in koude maanden in een warm bed en in warme maanden in een koel bed. Ideaal…

De Perfect Motion van Poseidon is er in drie verschillende stabilisatievormen. Hoe zwaarder je bent, hoe hoger de stabilisatiegraad moet zijn!

Kom naar onze vestiging Rijswijk om de sensatie van een zekere mate van gewichtsloosheid aan den lijve te ondervinden.

Bezoek onze winkels

Wil jij verzekerd zijn van persoonlijk advies bij het kiezen van het perfecte bed? Bezoek dan een van onze Dreamzzz beddenwinkels in Den Haag, Rijswijk of Oegstgeest. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het vinden van het bed dat het beste past bij jouw slaapbehoeften en wensen.

Bij Dreamzzz begrijpen we dat iedereen uniek is en daarom bieden we een ruime keuze aan topmerken, matrassen, bedbodems, toppers en bedtextiel. Ons team heeft jarenlange ervaring en weet precies waar jij naar op zoek bent. Wij stellen jouw slaapcomfort centraal en streven ernaar om je een optimale nachtrust te bieden.

Kom langs in een van onze beddenwinkels en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie en ons persoonlijke advies. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor jou, zodat jij verzekerd bent van het perfecte bed.

Bekijk onze winkels
Dreamzzz Rijswijk

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Dreamzzz Den Haag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Deze winkel gaat sluiten. Spectaculaire opheffingsuitverkoop.
Dreamzzz Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten