Bekijk hier onze acties!                                                    

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Waterbedden Rotterdam

Waterbedden Rotterdam

Op zoek naar een waterbed in de buurt van Rotterdam of een beddenwinkel Rotterdam? Dan ben je bij onze waterbedstore in Rijswijk aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in waterbedden. Wij helpen je graag beter, langer en rustiger te slapen. Een goede nachtrust is belangrijk voor ons als mens. In onze waterbed winkels vind je één van de meest uitgebreide collecties waterbedden van ons land. We laten je in onze winkel in Rijswijk kennis maken met verschillende merken waterbedden en komen erachter wat voor jouw het lekkerst ligt.

Dreamzzz Rijswijk

Voor waterbedden in Rotterdam of in de omgeving van Rijswijk kun je bij ons terecht! Deze vestiging is royaler dan onze andere winkels en heeft daarom een ruimer assortiment. Deze vestiging in de buurt van Rotterdam is voorzien van waterbed merken als Poseidon, Lunalife en Aqualijn.  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van het juiste advies. Zien we elkaar snel?

Een waterbed kopen in Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar een waterbed? Dan zijn er een aantal onderdelen waar je rekening mee moet houden, denk bijvoorbeeld aan: Welk waterbed is geschikt voor mij? Wat is de diepte van een waterbed? Wat voor vinyl is er gebruikt? Wat voor stabilisatie is er gebruikt in de waterzak? Welke soort waterbed verwarming is er gebruikt?

Allemaal vragen waar wij je graag bij helpen. Je zult bij ons altijd slagen het beste waterbed te kiezen. Voor waterbedden Rotterdam moet je echt eens een bezoek brengen aan de Dreamzzz vestiging in Rijswijk. Bij onze beddenspeciaalzaak ervaar je de voordelen van de fysieke winkel met persoonlijke aandacht! Ondanks alle zorg en aandacht die wij aan je zullen besteden ben je net zo voordelig uit als op internet!

Voordelen waterbed

Waterbed kopen Rotterdam? Zoals hierboven staat beschreven komt er bij het aanschaffen van een waterbed veel vragen kijken. Waarom zou je een waterbed kopen? Een waterbed zorgt ervoor dat je lichaam beter wordt ondersteund, waardoor woelen en draaien niet meer gebeurd. Andere voordelen van een waterbed zijn:

  • Lange levensduur
  • Temperatuur zelf in te stellen
  •  Geen stof en mijt in het matras
  • Zeer goede lichaamsondersteuning

Wil je graag een waterbed in Rotterdam kopen? Kom langs in onze showroom beddenwinkel waterbedden in Rijswijk! Onze vestiging bevindt zich maar 22 minuten vanaf Rotterdam. De koffie staat voor je klaar.

Ervaar onze bedden in één van onze winkels

Het vinden van een passend bed is vaak moelijker dan gedacht. Naast de uitstraling moet het bed ook lekker liggen. Een bed is belangrijk voor je gezondheid, dus het is belangrijk om een passend bed te kiezen. Laat je adviseren door onze experts en ervaar onze bedden in één van onze winkels.

Bekijke onze winkels
Dreamzzz Rijswijk

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Dreamzzz Den Haag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Deze winkel gaat sluiten. Spectaculaire opheffingsuitverkoop.
Dreamzzz Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten