Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Waterbedden Zoetermeer

Waterbedden Zoetermeer

De populariteit voor de aanschaf van een waterbed is de laatste jaren flink toegenomen. Steeds meer mensen zien de voordelen van een waterbed in. Ben jij ook op zoek naar een fysieke vestiging voor de aanschaf voor jouw waterbed? Onze Dreamzzz vestiging in Rijswijk is hét adres voor jouw nieuwe waterbed. Wij helpen jou graag beter, want goed slapen is belangrijk voor iedereen, van geboorte tot de laatste dag. In onze waterbedstores in de buurt van Zoetermeer vind je één van de meest uitgebreide collecties waterbedden en accessoires van ons land.

Dreamzzz vestiging Rijswijk

De beddenwinkel in Rijswijk haalt alles uit de kast om jouw nachten relaxter, gezonder en comfortabeler te maken! Vele mensen hebben last van slaapproblemen, van het in slaap vallen tot het wakker liggen of het te vroeg wakker worden. Het zijn allemaal problemen die ervoor zorgen dat jij overdag moe, slaperig of prikkelbaar bent. Er kunnen vele oorzaken zijn waardoor je slaapproblemen ervaart. Ben je bijvoorbeeld gespannen, ervaar je lichamelijke klachten of pijn of drink je eigenlijk te veel koffie? Maar het kan natuurlijk ook gewoon liggen aan het feit dat je huidige bed niet lekker ligt. Dan wordt het misschien tijd voor een waterbed! Hieronder lees je meer over de voordelen van een waterbed en onze werkwijze.

Een waterbed kopen in Zoetermeer

Kom gezellig langs in onze beddenwinkel in Rijswijk. In onze showroom vind je verschillende modellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn. Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuze. Er zijn namelijk verschillende vragen die je moet beantwoorden, voordat wij over kunnen gaan tot het kiezen van het juiste waterbed. Het is daarom van toegevoegde waarde om een bezoek te brengen aan onze winkel in Rijswijk, want je bent net zo voordelig uit als op internet.

Voordelen van een waterbed

In onze beddenwinkel zoeken wij een waterbed dat aansluit op jouw behoeften. Er wordt daarmee een verantwoorde keuze gemaakt, waarbij wij luisteren naar je lichaam. Je bent misschien benieuwd naar de voordelen van een waterbed ten opzichte van bijvoorbeeld een boxspring. Wij geven je graag een toelichting. Een waterbed geeft allereerst je lichaam zeer goede ondersteuning, waardoor het woelen en draaien minder wordt. Daarnaast heb je geen last van stof en mijt en kun je zelf de temperatuur instellen. Tot slot heeft een waterbed een zeer lange levensduur, waardoor je jaren van je waterbed kunt genieten.

Wil je graag een waterbed in Zoetermeer kopen? Kom langs in onze showroom in Rijswijk, slechts 15 minuten van Zoetermeer vandaan. Maak jouw geschikte keuze uit vele bedden en waterbedden en test de verschillende mogelijkheden uit. De koffie staat voor je klaar.

Ervaar onze bedden in één van onze winkels

Het vinden van een passend bed is vaak moelijker dan gedacht. Naast de uitstraling moet het bed ook lekker liggen. Een bed is belangrijk voor je gezondheid, dus het is belangrijk om een passend bed te kiezen. Laat je adviseren door onze experts en ervaar onze bedden in één van onze winkels.

Bekijke onze winkels
Dreamzzz Rijswijk

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00
Dreamzzz Den Haag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Deze winkel gaat sluiten. Spectaculaire opheffingsuitverkoop.
Dreamzzz Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten