Waterbedstore

Dreamzzz Waterbed Showroom Voorburg, de compleetste. De goedkoopste! De grootste!

Alle bekende merken waterbedden in alle stabilisaties. Ontdek de grote onderlinge verschillen! Compleet, voordelig en praktisch, je bent voor 100% zeker van je keuze!
Alles voor je waterbed, van afsluitdopje en luchtpomp tot en met een compleet luxe waterbed!
Waterbedden van 5 verschillende merken. Vergelijk ze onderling en test de boxsprings van Eastborn als je twijfelt tussen waterbed en boxspring combinatie.

✔️ Gratis parkeren voor de deur

Dreamzzz Waterbedshowroom: compleet!

    • Je hebt misschien al een waterbed en je blijft deze manier van slapen trouw. Je hebt groot gelijk!
    • Je bed is heerlijk warm in de winter, verfrissend koel in de hete zomer, je geniet van overal egale ondersteuning, precies zoals jij dat wilt: IDEAAL!
    • Je hebt ervaring, je weet wat je mag verwachten, je slaapt al jaren op water, maar nu is je matras echt ’op’. Je wilt een nieuwe, maar je hebt waarschijnlijk niet echt een idee hoe het waterbed zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Want er is heel veel veranderd, de afgelopen jaren.

Koop daarom niet klakkeloos on line een nieuw matras, maar kom naar Voorburg om met je eigen ogen (en lichaam) de schoonheid van de nieuwe waterbedden te ervaren en natuurlijk om het fantastisch slaapcomfort dat hier op je wacht uit te proberen.
Kijk om je heen, ga liggen, ontspan. Aqualijn, Poseidon, LunaLife; ervaar de onderlinge verschillen, al zijn ze allemaal comfortabel genoeg om je nachten mooier te maken. Vergelijk de vormgeving, de (altijd lage) prijzen en de verschillen in soepelheid van de matrassen, net zo lang tot je helemaal zeker weet: dit is MIJN bed!

Bij de Waterbedshowroom van Dreamzzz heb je meer keuze, hier wordt je goed voorgelicht, betaal je niet te veel (internetprijzen!) en je kunt rekenen op alle mogelijke service voor, tijdens en na de koop. Tot in jaren!

Heb je nog geen waterbed, maar overweeg je de aankoop daarvan? Bij Dreamzzz Voorburg kun je conventionele (boxspring) bedden uitstekend vergelijken met allerlei waterbedden.
Zo ben je zeker van je keuze!

Openingstijden

De Waterbed showroom van Dreamzzz is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Of op afspraak op een ander tijdstip.

Het adres: Koningin Julianalaan 134, 2274 JN Voorburg.

Tl. 070-3000803.

Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we druk met het adviseren van klanten. Probeer het later nog eens of bel 070-3906060 voor een goed gesprek over waterbedden.

Is de reis naar Voorburg bezwaarlijk voor je?

Bezoek dan onze website www.merkwaterbed.nl We zijn er 7 x 24 voor jou!

dreamzzz-voorburg waterbedstore