Waterbedstore

De winkel in Rijswijk is een waar walhalla voor de liefhebber van waterbedden! In deze showroom vind je alles wat het slapen op water zo bijzonder en aantrekkelijk maakt.

Alle bekende merken waterbedden in alle stabilisaties. Ontdek de grote onderlinge verschillen! Compleet, voordelig en praktisch, je bent voor 100% zeker van je keuze!
Alles voor je waterbed, van afsluitdopje en luchtpomp tot en met een compleet luxe waterbed!

Waterbedden van 3 verschillende merken. Vergelijk ze onderling en test de boxsprings van merken als Eastborn, Velda of Pullman als je twijfelt tussen waterbed en boxspring combinatie. Of probeer M-Line, want traagschuim is het beste alternatief voor water, maar natuurlijk kies je uiteindelijk toch weer voor water!

✔️ Gratis een hele tijd parkeren voor de deur

Waarom het de moeite loont om naar Dreamzzz Rijswijk te komen:

  • Je hebt misschien al een waterbed en je blijft deze manier van slapen trouw. Je hebt groot gelijk!
  • Je bed is heerlijk warm in de winter, verfrissend koel in de warme zomer, je geniet van overal egale ondersteuning, precies zoals jij dat wilt: IDEAAL!
  • Je hebt ervaring, je weet wat je mag verwachten, je slaapt al jaren op water, maar nu is je matras echt ’op’. Je wilt een nieuwe, maar je hebt waarschijnlijk niet echt een idee hoe het waterbed zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Want er is heel veel veranderd, de afgelopen jaren.
  • Nieuwe waterbedden zijn comfortabeler dan ooit, maar ze zijn ook veel mooier om te zien.
  • Dat alles wil je zelf met eigen ogen zien en ervaren, want je wilt er zeker van zijn dat de komende jaren alle nachten doorbrengt op de beste watermatras die voor jou kan worden gemaakt!

Koop daarom niet klakkeloos online een nieuwe matras, maar kom naar onze winkel in Rijswijk om met je eigen ogen (en je lichaam) de schoonheid van de nieuwe waterbedden te ervaren en natuurlijk om het fantastisch slaapcomfort dat hier op je wacht uit te proberen.

Kom onze bedden testen

Kijk om je heen, ga liggen en ontspan. Test de bedden van Aqualijn, Poseidon, Lunalife; ervaar de onderlinge verschillen, al zijn ze allemaal comfortabel genoeg om je nachten mooier te maken. Vergelijk de vormgeving, de (altijd lage) prijzen en de verschillen in soepelheid van de matrassen, net zo lang tot je helemaal zeker weet: dit is MIJN bed!

Bij de Waterbedshowroom van Dreamzzz heb je meer keuze, hier word je goed voorgelicht, betaal je niet te veel (internetprijzen!) en je kunt rekenen op alle mogelijke service voor, tijdens en na de koop. Tot in jaren!

Heb je nog geen waterbed, maar overweeg je de aankoop daarvan? Bij Dreamzzz Rijswijk kun je conventionele (boxspring) bedden en traagschuimmatrassen uitstekend vergelijken met allerlei waterbedden. Zo ben je zeker van je keuze!

Vestigingen Dreamzzz

Dreamzzz Rijswijk
Huis te Landelaan 460-462
2283 VJ Rijswijk

Dreamzzz Den Haag
Theresiastraat 55
2593AA Den Haag

Dreamzzz Oegstgeest
Ommevoort 6
2341 VV Oegstgeest

Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we druk met het adviseren van klanten. Probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@dreamzzz.nl Je krijgt snel antwoord op al je vragen.

 • Persoonlijk advies
 • Goed bereikbaar
 • Exclusieve merken
 • Excellente service