De beste merken

De beste merken

De Europese geschiedenis van het waterbed is begonnen in Nederland, met het merk Poseidon. Poseidon is nog steeds een toonaangevend merk in Nederland en omringende landen. Poseidon maakt niet alleen heel mooie, maar ook heel bijzondere bedden en matrassen. De ‘Smile’ is zo ongeveer legendarisch geworden!

Poseidon heeft dus Nederlandse roots, al is het een internationaal merk, StretchTop is 100% Belgisch. Die naam belooft veel souplesse en dat is precies wat dit merk inderdaad zo top maakt als de naam suggereert. Het bijzondere van StretchTop is dat het vinyl van de matrassen in eigen fabriek wordt gemaakt. Dat gebeurt op een unieke manier die garandeert dat het vinyl overal maximaal egaal is en geen zwakke plekken kent. Dat is een exclusief StretchTop voordeel. Een StretchTop bed gaat daarom nog langer mee dan andere waterbedden.

Dat een StretchTop bed buitengewoon comfortabel is, dat weet iedereen die er op slaapt.

Voor fijnproevers fabriceert dit merk een vinyl met een profielpatroon voor nóg meer soepelheid en dus nog comfortabeler.

Aqualijn is ons huismerk, door ons gekozen op grond van een perfecte kwaliteit-prijsverhouding. Daarnaast zijn de Aqualijn bedden en matrassen bijna altijd binnen 1-2 dagen te leveren en dat is fijn als je haast hebt.

Aqualijn is no nonsense, het klassieke waterbed in al zijn eenvoud, comfortabel en duurzaam Eventueel uit te rusten met een fraai beklede achterwand. Het binnenwerk van de Aqualijn matrassen is uiterst degelijk, goed voor vele jaren onbekommerd slaapplezier.

LunaLife is inmiddels bij veel waterbedliefhebber in Nederland een begrip geworden. Terecht, want het zijn degelijke waterbedden die sympathiek zijn geprijsd. Een budgetmerk met een breed assortiment, altijd handig als je een of twee matrassen van je huidige bed wilt vervangen door nieuwe, ongeacht het merk van je oude matras. Matrassen voor hardside waterbedden? Hebben we! Van verschillende merken zelfs.

ComfortZone is ons luxe huismerk. Matrassen van stretchvinyl, eventueel nog in een extra soepele profielversie leverbaar zelfs. Topkwaliteit en toch niet duur. De matrassen worden op bestelling gemaakt, dus enige levertijd is van toepassing. Afwijkende maten zijn geen probleem! Zeer duurzame kwaliteit, gaat heel lang mee.

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service