De beste merken

De beste merken

De Europese geschiedenis van het waterbed is begonnen in Nederland, met het merk Poseidon. Poseidon is nog steeds een toonaangevend merk in Nederland en omringende landen. Poseidon maakt niet alleen heel mooie, maar ook heel bijzondere bedden en matrassen. De ‘Smile’ is zo ongeveer legendarisch geworden!

Aqualijn is ons huismerk, door ons gekozen op grond van een perfecte kwaliteit-prijsverhouding. Daarnaast zijn de Aqualijn bedden en matrassen bijna altijd binnen 1-2 dagen te leveren en dat is fijn als je haast hebt.

Aqualijn is no nonsense, het klassieke waterbed in al zijn eenvoud, comfortabel en duurzaam Eventueel uit te rusten met een fraai beklede achterwand. Het binnenwerk van de Aqualijn matrassen is uiterst degelijk, goed voor vele jaren onbekommerd slaapplezier.

LunaLife is inmiddels bij veel waterbedliefhebber in Nederland een begrip geworden. Terecht, want het zijn degelijke waterbedden die sympathiek zijn geprijsd. Een budgetmerk met een breed assortiment, altijd handig als je een of twee matrassen van je huidige bed wilt vervangen door nieuwe, ongeacht het merk van je oude matras. Matrassen voor hardside waterbedden? Hebben we! Van verschillende merken zelfs.

  • Persoonlijke advies
  • Goed bereikbaar
  • Exclusieve merken
  • Excellente service

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-

Waterbedstore

v.a.
-