Bekijk hier onze acties!                                                     Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!

Crown ico Al 15 jaar de specialist in bedden Google beoordeling 4.2

Waterbedden Leiden

Dreamzzz vestiging Oegstgeest

Op zoek naar een waterbed in de buurt van Leiden? Onze Dreamzzz vestiging in Oegstgeest is hét adres voor jouw nieuwe waterbed. Wij helpen jou graag beter, langer en rustiger te slapen! Een goede nachtrust is namelijk heel belangrijk. In onze waterbedstores in de buurt van Leiden vind je één van de meest uitgebreide collecties waterbedden en accessoires van ons land.

De beddenwinkel in Oegstgeest combineert de voordelen van een Pop-up-Store met die van een ‘normale’ beddenwinkel. Koopjesjagers zijn er even welkom als mensen die op zoek zijn naar een comfortabel conventioneel bed van Pullman of ander topmerk, of een waterbed. Snel een of meer matrassen nodig? Dan kunnen wij, dankzij de eigen voorraad, gemakkelijk en snel voor je regelen.
Kom gezellig binnenkijken naar de collecties showroommodellen van Poseidon, Lunalife en Aqualijn. Daarnaast hebben we een groot aanvullend assortiment aan dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en ander moois voor in de slaapkamer.

 

 

Een waterbed kopen in Leiden

Als je op zoek bent naar een waterbed in de buurt van Leiden, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren en ondersteunen je graag in het maken van de beste keuze. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de volgende onderdelen: Waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van een waterbed? Welk waterbed is geschikt voor mij? Wat is de diepte van een waterbed? Wat voor vinyl is er gebruikt? Welke soort stabilisatie is er gebruikt in de waterzak? Welke soort waterbed verwarming is er gebruikt? Allemaal vragen waar wij je graag bij helpen. Je zult bij ons altijd slagen het beste waterbed te kiezen. Voor waterbedden Leiden moet je echt eens een bezoek brengen aan Dreamzzz Oegstgeest.  Je ontdekt de voordelen van de fysieke winkel met persoonlijke aandacht! Ondanks alle zorg en aandacht die wij aan je zullen besteden ben je net zo voordelig uit als op internet!

Voordelen van een waterbed

Zoals hierboven staat beschreven komt er bij het aanschaffen van een waterbed veel vragen kijken. Waarom zou je een waterbed kopen? Een waterbed zorgt ervoor dat je lichaam beter wordt ondersteund, zodat woelen en draaien niet meer gebeurd. Andere voordelen van een waterbed zijn:

  • Lange levensduur
  • Temperatuur zelf in te stellen
  • Geen stof en mijt in het matras
  • Zeer goede lichaamsondersteuning

Wil je graag een waterbed in Leiden kopen? Kom langs in onze showroom in Oegstgeest, slechts 15 minuten van Leiden vandaan. Maak jouw geschikte keuze uit vele bedden en waterbedden en test de verschillende mogelijkheden uit. De koffie staat voor je klaar.

Ervaar onze bedden in één van onze winkels

Het vinden van een passend bed is vaak moelijker dan gedacht. Naast de uitstraling moet het bed ook lekker liggen. Een bed is belangrijk voor je gezondheid, dus het is belangrijk om een passend bed te kiezen. Laat je adviseren door onze experts en ervaar onze bedden in één van onze winkels.

Bekijke onze winkels
Dreamzzz Rijswijk

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00
Dreamzzz Den Haag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Deze winkel gaat sluiten. Spectaculaire opheffingsuitverkoop.
Dreamzzz Oegstgeest

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten